Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
már csak egy szoftvert kell kiváltani (metatrader) és csak egy jó bevásárlás-appot kell találni és 25 év után válthatok linuxra elsődleges gépen.
-
Krugszvele
senior tag
Nekem van egy nő ismerősöm, akinek egy kb. 10 éves laptopja van. Win 7 helyett ajánlottam neki a linux mint-et. Csak böngészik, semmi extrát nem használ. Pár évig problémamentesen használta/használja, a hetekben beszéltem vele és egy ugyancsak nő ismerősének ajánlotta, majd telepíte a mint-et, ráadásul annak az ismerősnek windows-only könyvelőprogramját is futásra bírták wine-al! Megjegyzem egyikőjüknek sincsen semmilyen infós érdeklődése, végzettsége.
Szóval csak nem olyan rossz az a linux desktop -
Krugszvele
senior tag
Emlékszem én sima ubuntut telepítettem kb 3 éve egy akkor kurrens i5 konfigra (ssd,8gb ram) és gyötrelmesen lassú volt, aztán felraktam valami mást és megint valami mást, de ugyanaz!
Azán világosodtam meg valahol, hogy nem csak egyféle X van, hanem gnome, KDE, Xfce, stb.Miután váltottam XFCE-re, azóta eszméletlen gyors a rendszer és tökéletesen elégedett vagyok.
Jó lenne ezt kommunikálni valahogy a jövőbeli linux usereknek, mert nem mindenkinek van hozzá ennyi türelme. Vagy megoldani, hogy a gnome/kde ne legyen windows osztva kettővel sebességű?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest