Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
pont ezt csinálta a radeon hd 5770-nél a zárt amd driver, telepítés után egy out of range fogadott, mivel nem tudott EDID infot letölteni a monitortól, ezért 1600x1200-ra állította a felbontást, ami persze az 1280*1024-es monitornak nem tetszett, és xorg.conf-ban kellett kisebb felbontásra kényszeríteni. (egyáltalán érhetetlen hogy a driverben miért 1600x1200 a default felbontás)
Egyébként én is kipróbáltam a steamet, azon belül a HL2-t és a rochard-ot, és frankón mennek, azt leszámítva, hogy teljes képernyős módban fehér képernyőt kapok, ablakban megy rendesen, de ez megint csak az amd driver számlájára írható ahogy gyanítom...
-
vinibali
őstag
én nem mesélés alapán írok. nagyon sokat szívtam prop driverrel.
- splash screennél ki és bekapcsolás esetén nincsnek memóriahibához hasonló csíkozások. 13.6 betánál eltűnt
- teljesen véletlenszerű compiz/unity nem indulás
- Pirk által említett, nem teljes méretű képernyő(bár ezt win alatt is sokszor tapasztaltam), 13.6 betánál eltűnt
- chrome tök véletlenszerűen "ad-nemad" feliratot a taboknak.
nem tudom az nV driverei milyenek, de nekem frissen winről áttérve ezek nagyon problémás dolgok voltak.
meg 13.8 betánál kivették végre a tesztverziós vízjelet.
szóval van még mit javítani rajtuk, remélhetőleg a PS4 (AMD APU+FreeBSD) miatt, némi optimalizálás lecsurog a desktop driverek közé is
ÉS amit nagyon hiányolok a prop driverből, az a win alatt CCC-s videójavító algoritmusok. hát az nagyon hiányzik
szerk.: crossover-t tényleg ajánlatos megpróbálni, ha nem indul valami wine-on és nincs türelmed. viszont egyiket sem célszerű terminálból törölni, mert viszi magával a MESA(3D) csomagokat is

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi