- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
rum-cajsz #16 üzenetére
A Bodhi én is próbáltam már, de nekem akkor nem tetszett. Persze a Puppy, amit sokan ajánlanak, még kevésbé teteszett, és akkor már inkább a Bodhi...
Egy eee904HD volt a tesztalany, annak sok hardverét a puppy nem ismerte fel (pl tapipad) és nem boldogultam vele, mivel nem vagyok nagy linux guru (mondhatni abszolute nem értek hozzá, csak használom.)
Egyébként az említett gépre én Lubuntut tettem végül, bár az nagyon "puritán", de minden működött megfelelő sebességgel. És annál meg a Bodhi sokkal szebb.
Egy próbát megér. Ezt a 64bitest meglesem én is a mostani gépemen. -
haris
őstag
Boot error-ra nincs ötletem.
Én csak használom az Ubuntut, épp csak felületes ismereteim sincsenekSzerintem igen, érdemes lenne megpróbálni nála a zorint, pláne, ha tetszett neki az Ubi, mert ugyebár a Zorin nem más mint egy Ubuntu egy másfajta skinnel+ egy-két compiz effekt alapból bekapcsolva
(talán kicsit optimalizálva, mivel gyorsabbnak érzem használni, mint Ubuntut) -
haris
őstag
Én is ugyanígy vagyok vele.
Leszedtem a 64 bites Free verziót, most live-ként arról írok.
Első tapasztalat nagyon gyors. Lenovo E125-öm van, vagyis nem egy erőművész (E350-el), az eddigi rendszerem Ubuntu 11.04, ahhoz viszonyítok.
Jópofák az effektek, nem fogják vissza a gépet, mégis látványos. (Eddig KDE felületen állítgattam effekteket, de akkor folyton meg-megakadt ez a kis proci, úgyhogy végül a sima Ubuntu került rá effektek nélkül, sima alap telepítésben, nem Kubuntu)
Magyar nyelv is van, bár azt live-ként nem engedi feltenni
Mivel live-ént tetszik a Zorin 6 (az 5öst is próbáltam pár hónapja, de az nem jött be), felteszem az Ubi mellé, és próbálgatom még élesben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest