- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Friss telepítéssel az "Ajánlott" ment fel. Telepítés és frissítés után egyfolytában nyihogott, hogy van új kernel, frissítsek. A 4.15-re frissítettem, a beta-t nem mertem bevállalni. Nagy bátran töröltem a "régit", így csak az "újat" használhatja. Most legalább kussol...
Egyébként féllaikusként azt tanácsolnám, hogy ha nem világos, hogy az adott kernel min javít, mitől lesz jobb a használatával, akkor inkább hagyják békén a meglévőt. Pláne ha a meglévővel kifogástalanul működik a gép.
Egy kernel frissítés nem egy mezei software update, a kernel a rendszer magja. Ha félremegy, vagy elbarmolunk valamit - pl. beta kernel-lel rejtett hw inkompatibilitás - az egyenes út a szopórollerre. Még egy tapasztalt felhasználónak is, pláne egy laikus egységsugarú user-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest