Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ezen ne búslakodjatok, a kolléga problémáját én is megnéztem és azért nem javasoltam neki másik disztrót, mert ugyanez a helyzet állt volna elő a híresen mindent felismerő Linux Mint-nél is.
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.Pár disztrót próbáltam már és elhiheted, a Manjaro nagyon jól áll e téren is. Biztosan létezik olyan oprendszer, ami minden létező hardvert felismer, a 20 évvel ezelőtt gyártottat és a jövő hónapban kijövő eszközt is. De ez nem a Manjaro és nem is az itt lévő néhány disztró.
(#354) zoltanz
Épp tisztogatom a kenyérpirítómat......de ha nem fog rajta működni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.