Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
electrodoki
üzenetére
" ...de szórakozás, játék fronton sajnos kuka! Főleg játék fronton. Ezt a linuxos sztímet meg hagyjuk sztem... Szintén kuka..."
A tudásod egy kb. 10-12 évvel ezelőtti állapotot tükröz. A Linuxos STEAM a megszólalásig hasonlít a windows-osra és ugyanúgy működik. Nem értem miért írsz valótlanságokat, ha tisztán látszik a hozzászólásodból, hogy soha nem próbáltad a játékokat Linux alatt. Tökéletesen működnek a játékok, tökéletesen működik a STEAM és óriási a játékválaszték Linux alá (valamivel több, mint 4 éve!!!)

-
lócitrom
őstag
válasz
electrodoki
üzenetére
esetemben játékaim fele elérhető. bár tudom, hogy nem egy játék optimalizálása nem igazán történt meg (lásd: F1 2015) így csak atomerőműveken mennek rendesen. de sok játékkal nálam egyáltalán nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi