Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sTERNI
senior tag
Nagyon bejött az első rész, de ettől most fázok annyira, hogy ne rendeljem elő. Az eddig látottak semmiben nem éreztették, hogy valami hasonló szerethető / érdekes történetet, atmoszférát vagy játékmenetet kapnánk.
A mostaniban arra emeltem szemöldököt, hogy, ha jól vettem ki, "puzzle" elemként dalcímeket kell sorba rakni? Ilyen nem volt korábban, nem is hiányzott. Félek, hogy nem teljesen sikerült a készítőknek megragadni, hogy mitől volt jó az előző rész.
-
antikomcsi
veterán
Szerencsére nekem lesz időm eldönteni, hogy megvegyem e.
Mindenképpen megvárom hozzá a magyarítást, és mire az kész lesz, már gondolom dögivel lesznek tesztek, vélemények.Az eredetit is akkor kezdtem el, mikor mind az 5 rész megvolt már magyarul. Kicsit tartottam is tőle a tesztek ellenére, de az év pozitív meglepetése lett számomra!
-
mark!
őstag
akkor asszem itt az ideje megvenni és kijátszani

-
"Deluxe kiadásról szól, amellyel többek közötte egy bónusz fejezetet is kapunk majd."
Csak szerintem baromi rossz ötlet egy ennyire erősen sztori-alapú játéknál plusz fejezetet adni annak, aki hajlandó többet fizetni érte? Jó, nyilván nem létfontosságú szálat fog bemutatni, de akkor is hülyeségnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest