- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szóval azt szeretné az írás közölni, hogy bizonyos cpu és gpu mag kombinációknál szoftveres kép konverzióra van szükség, mert hardveresen nincs közös formátum, amit beszélnének és erre megoldás a DP500, ami hardveresen lekezeli ezt? Vagy csak aki megveszi, annak az arm ad kész szoftver stacket.
A nulla visszatartó pedig a szoftveres konverterbe belepiszkáló trükk lenne?
Ez a szoftveres réteg megmagyarázná a hasonló hardverek közti megjelenítés minőségbeli különbségeket. Például, hogy egy tablet miért mutat olyan szétmosott és agyontömörített képet hdmi kijelzővel.
-
jimmy399
senior tag
-
solaris17
aktív tag
Az már nemsemmi.
-
Crucio
aktív tag
-
Peter13
senior tag
Ezt én sem értem. Az még hagyján hogy mit mancsolok be (mondjuk nem szoktam tabletről vagy telefonról utalni, de lehet hogy maradi vagyok), de a "recap" képernyőn már mindenféle korábbi fázistól függetlenül az látszik, ami el lesz küldve, akár fénykarddal lett belekarcolva, akár virslivel. Valahol félresertés lesz...
A hírhez: tök jó. Akkor most már nem évente, hanem félévente jönnek majd az generációk? Olyan mikor lesz hogy legalább nagyjából kihajtják azt ami van?...
-
Sir Ny
senior tag
" Ez egy utalásnál kellemetlen, hiszen például 100 forint átutalása látszik a kijelzőn, de belül ez már 10 000 forintként van kezelve, és a valós utalás is ennyi lesz, holott a kijelzőn nem ez volt látható. "
ez ugy hulyeseg ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest