Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
Celeronok alatt az ilyen integrált cpu-s alaplapos, passzív celeronokra gondoltam első körben, ezt nem fejtettem ki rendesen. Azokból nem nagyon láttam olyat, ahol nem csak az X16-os pcie slot van meg, hanem be is van kötve legalább X4-re.
Pl. [link] J5040, van 6 pcie 2.0 lane, meg 2 sata egy 2019-es cerkán.
Közben eszembejutott, hogy vannak a hagyományos foglalatos cerkák is, azok már kaptak elég pcie sávot. (pl. G5900 3.0x16) Azoknál a 2 thread-et keveslem, de a pentiumok, i3-ak érdekesek lehetnek. Minden az aktuális árazás kérdése. -
McDuglas
aktív tag
Jellemzően cerkák alatt kevés a PCIe sáv, SATA portokkal sincsenek túlzottan megszórva. Persze, ha lenne valami Gracemont alapú, (Alder Lake csak E-core-okkal) alaplap, elég PCIe-vel, simán szóbajöhetne. De nem azért építek házi NAS-t, hogy 4-nél ne tudjak több hdd-t beletenni.
Mondjuk az a 7305L a 15w-os tdp melletti 1GHz/0,9GHz (P+E) órajel-kombóval nem túl szimpi, bár le kellene benchmarkolni, hogy ténylegesen mennyire szenvedhet zfs/snapraid alatt.
Herélt skylake alatt nem tudom konkrétan melyik típus(ok)ra gondolsz, de itt most nem konkrét megoldást keresek egy konkrét problémára, hanem próbálok találgatni ezek az új cpu-k mire lehetnek jók. -
McDuglas
aktív tag
Házi NAS-hoz egy i3/i5-ös UL proci egész szimpi lenne. A kérdés csak az ár, meg a körítés ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest