- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Alzán ma 67 490 Ft, annyiért nem rossz vétel, ha valakinek tetszika dizájn. Így a Charge 5 szintjén van. Én az utóbbira szavaznék a strapabíróság miatt, de szobadísznek a LG jobb.
-
Aprósólyom
addikt
Akartam említeni, hogy ha egy HK Go & Play jellemzően 80k, néha 70k vagy alkalmanként akár 60k-ért is meg lehet csípni, akkor elég merész 110-130k körül kínálni ezt, lévén, hogy az LG sehol sem presztízs hangcuccokban.
De látom a HK is 110 a "mai árakon".Persze annyit már az sem ér... De ha 110k is egy HK, az LG nyugodtan beárazhatja bőven az alá magát ezzel a az XBOOM-mal.
Világpiaci árak alakulása ide-oda, mindkettőnek nagyon vaskos már ez az árkategória. -
Ennyiért azért lehetne benne Wifi és egy DLNA kliens egy kis érintőképernyővel.
MaCS
-
törölt tag
Maximum valamilyen kompakt kis valamit, aktuális árakra számolva a Z-5500-am is drágább volt ennél. A Denon belépő erősítője (AVR-S660H) pedig magában ~230 ezer forint.
Azt én is nehezen képzelem, hogy valaki hordozható hangszórót szeretne és házimozi mellett köt ki, ez két ellentétes termékkategória.
-
És milyen jól hordozhatók azok is!
Ennek a cuccnak szerintem az lenne a lényege, hogy 360°-ban szórja a hangot, tehát ha egy társaság körbe üli akkor mindenki ugyanúgy hallja a zenét. Maga az elképzelés tetszik, nekem még a dizájn is bejön. Az ára meg a sztereó hiánya már kevésbé (bár lehet, hogy a 360 miatt nem is igen erőltették). -
privacy99
senior tag
Akik nem értik a felvett és a leadott teljesítmény közötti összefüggést, azok nézzenek meg az elmúlt 15 évből bármilyen 5.1-es mini házimozi szettet, amire 1000W és hasonlók vannak írva.
Egyébként nekem kifejezetten tetszik a kinézete.
-
törölt tag
Nagyon csúnya a dizájn. Félúton van a padlóváza és a cigicsikket gyűjtő kuka között.
-
GreatL
őstag
Azért ennyiért már 5.1-7.1 házimozi rendszereket szoktak adni.
-
envagyok
veterán
Mono 30 watt alatti fogyasztású hangfalért 100+k huf azért durva.
A szememben ezek nem érnek többet 20-30000Ft-nál.
Annyiért (20-30k) már márkás (sony) mini hifit lehet venni, ami sztereó. -
McSico
senior tag
Valahogy nem adja ki a matek.
Ez most wtf?
Az erősítő teljesítménye 120 watt (rms)
A cucc fogyasztása: 28,6 watt
28,6W felvett teljesítményből hogy tud leadni 120W-ot??Arról már nem is beszélve, hogy kéne valami kézenfogható adat is a sok marketing bla blán kívűl. Például frekvencia menet, torzítás. Ha már hang cucc.
-
secretgarden
aktív tag
Az az akku nem tunik tul nagynak egy ekkora meretu/teljesitmenyu eszkozhoz...
-
törölt tag
Épp ilyet láttam ma a Euronicsban. Érdekes volt a formája és ránéztem, mi ez. Hát nem merült fel, hogy ilyennel kéne hazamenni a DisplayPort kábel helyett.
-
Arminocska
csendes tag
Ennyi pénzért a JBL-nek szerintem életképesebb megoldásai voltak.
Nekem van egy Xtreme 3-am, azt lehetett kapni kezdő áron 90 körül ha jól emlékszem. Sajnos az áremelkedések azt sem kerülték el. Most 100-105 ezer, de mobil és bedobálhatod a tóba. Ezek mellett méretéhez képest igencsak jól szól.
Az előző szériás JBL Boombox volt ilyen áron (annak mondjuk nekem pont nem tetszet a kialakítása) és iszonyat jól szól. Sajnos a legújabb árazásával nagyon elszálltak.Ja és bedobálhatod a tóba, moshatod magasnyomásuval.
A JBL Partyboxx 300 volt ilyen áron. Azt sajnos kivezették, használtan viszont megérős. Találni már száz alatt. Az valószínüleg lemossa ezt hangzásban, de nagyobb is.
Ezeket mind lehet ugye sztereóba használni, amennyiben kettőt összekötünk. Nem is értem - ejnye LG!
Úgy képzelem, méreteiből adódóan hangerőben valahova az Xtreme 3 és a Boombox közé tudnám elhelyezni. Ennyi pénzért kissé túlzásnak tartom. Nem minden a design.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Acélfarkas #5 üzenetére
Az LG oldalán van egy szakmai baromság, amit átvettek a híroldalak.
Az akksi kapacitása 28,86Wh, azaz 3900mAh * 7,4V.
Ezt az LG Wh helyett W-nek írta, a többiek meg leírták így.A hangteljesítményre vonatkozóan az LG oldalán nem találtam semmit, ahol pedig volt írva RMS, ott nem ennyi. Lehet ez pedig a 120V-os táp félrefordítása?
A membránt biztosan használt floppy lemezekből gyártják.
-
Acélfarkas
őstag
Elég nagy baki, hogy párosítva nem sztereóban nyomják a hangot.
Más: Teljesítmény 120W rms, de a fogyasztása 28,6W. Itt valami nem kerek. +furcsa számomra hogy 3900 mAh akksi hogy bírja 11 óráig meghajtani a 120W-os hangszórót akár fél hangerőn is. -
persil
nagyúr
Mondjuk ahhoz kepest, hogy minden is kart tehet benne, a promokepek felen medencenel, teraszon, meg kulteri bulin van.
Egyebkent igen, a hamutalca design nem biztos, hogy jo otlet.
Egyebkent ennyiert, ha bentre kell, valoszinu kap az ember jobbat, ha lemond a fancy design-rol. Ezekben ez a rossz. Mindenfele scifi burkolatokra elmegy a penz, belul meg marad egy 50 ezres hangszoro. 🤷 -
Semplar
őstag
„Ennyiért már 11-13 hajót is kapunk!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest