-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Én a G4-et a mobilkerből vettem. Rendes áfás,imei számos számlát adnak az eu-s készülékhez, így az lg szervíz is elfogadja a garanciát.(volt aki ilyennel bevitte a telóját az lg-hez és simán megcsinálták gariban)
Na tegnap mm-ben megnyomogattam......engem megvett kilóra! Nagyon baba telótok van!
de sehol sincs kékben
Stemplar07
A baj csak az, hogy ritkán van készleten.....viszont nay-ban vettem asus tabot, folyamatosan újraindúlt,visszavittem és 1 hét múlva alaplapcserével visszakaptuk. Korrektek! Viszont be lehet náluk is rendelni a készüléket(elhozzák bármelyik üzletükből) -
stemplar07
őstag
a GSMhome, -nál már vásároltam,normálisak amúgy a mostanit (961n) a partnero -tól .
Itt a garancia ami érdekes, mindegyik vállal, de az adásvételi mindenhol 30 napot ír javításra (de kb.egy hét szóban ) .. az a német honlap érdekes 500 euróért
[link]
, számlával itthon is garis , az LG szervize elég korrekt . Én ha most venném, onnan rendelném meg .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest