- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Canon EOS DSLR topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Előrebocsátom, ezek nem kötözködések részemről, egyszerűen olyan helyen szeretnék vásárolni ahol rendben lesz a garanciális ügyintézés is. De nagyon furcsállom a gsm boltoknál, hogy 1-2 éve léteznek (webshopo üzemeltetői) ráadásul több esetben nem is magyarok a tagok, ügyvezetők, a telefonok sokkal-sokkal olcsóbbak mégis valami miatt ugyanazok a feltételek vonatkoznak rájuk, melyek a "hivatalos" sokkal drágább boltokban vásárolt termékekre.
Nexus 6P miatt konkrétan leveleztem pl. két gsm bolttal is, ahol egyértelmüsítették, hogy nem lehet regisztrálni gyári garanciára.
LG-nél amikor felhívtam őket, összevissza keverte a szavatosság, kötelező jótállás és önként vállalt (gyártó vagy bolt részéről) jótállást. Azt mondta valóban hogy európába szánt terméket regisztrálhatják, de majd a Telemax javítja ( ja és már nem lehet személyesen bevinni ez mostantól megszűnt) és hát nem mindegy, hogy milyen az imei szám és a bolt vállal egy évet utána meg ők javítják...érthetetlenűl magyarázta, visszakérdezve meg azt mondta ha baj van a telefonnal legyen számla és jelezzem...no ez nekem semmit nem mond...
Valszeg egyébként az LG minden európai imeit beregisztrál csak az más kérdés, hogy amikor a telemaxhoz eljut, akkor utánanéznek, hogy az magyarországra szánt és akkor a magyar importőr fizet és rendben minden, ha pedig nem magyarországra szánt akkor a kötségeket nem állja az importőr, ezért általában elutasítják a javítást ilyen-olyan indokkal (ezek az én véleményem már)...ja és kizárólagos szervíz a telemax ha jól értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- EA Sports WRC '23
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest