Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Litván Zongora #1761 üzenetére

Nekem a fekete színű telefonnál sem volt olyan, hogy keresgélni kellet volna a színe miatt. :)

V10 esetében előlapon a két sávban különböznek a színek. Ez annyira kis felület, hogy tisztítás szempontjából nem oszt - nem szoroz. (Erről írtam a racionálisabb #1755-ben.)

(Autó esetén is más s nézőpontom. Volt fehér és van ezüst metál színű is. A fehéret egyrészt nehezebb eladni, másrészt a szürkére száradt apró sárdarabok, és rárakódott por is jobban meglátszik rajta, mint az ezüst metálon. Én pont hogy racionális és praktikussági okokból választottam ezüst metált, persze nem a "kazán ezüst" változatát, hanem egy picit szürkébbet. ("08 szürke")
    A fekete és királykék valóban csak divat és racionálisan nézve egy horror. Aki ezt választja, az még lemosás után is piperézheti az autót úgy, hogy a gumis vízlehúzó hatékony használata után a szárazra törlés is 100%-os legyen. Már egyetlen vízcsepp is rikít a fényezésen.)

Összességében: A V10 minden színben jól mutat. Minderi választja azt, amelyiket szeretné. :K

Ui.: Van tudomásom olyan G4 tulaj nőről, akinek tetszett a V10. Azt már nem tudom, hogy azóta megvette -e. De valószínűsíthető, hogy a fórumon indított "V10 telefonom van. Nő vagyok?" kérdésre kevés igen válasz érkezne. S nem csak a méret miatt. ;)

Új hozzászólás Aktív témák