Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
zsoleer
üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni, annak függvényében... sem változik a válasz: a V10 a nyerő!

Személyes tapasztalatom nincs a OP3-mal, viszont mivel nagyon érdekel a téma (informatika, mobiltelefonok stb.), ezért próbálom magam naprakészen tartani folyamatosan.
Így rengeteg videót, bemutatót, tesztet láttam a OP3-ról, és azok alapján egyértelmű, hogy ugyanaz a probléma vele, mint a OP2-vel (és OPX-szel) is volt: habár a hardver papíron nagyon jónak tűnik, a szoftver (rendszer) optimalizálatlansága miatt a felhasználói élmény (elég gyakran) a kukában köt ki.
Szóval ami a OP3 mellett szólhatna, az nyilván a Snapdragon 820-as teljesítménye, illetve a 6 GB RAM (bár az a hír járta, hogy ebből csak 3-4 GB-ot enged a rendszer használni, a többi tiltva van, energiatakarékosság miatt... És csak majd aki akarja a többit is használni, főz vagy főzet rá ROM-ot...), viszont ez a csak papíron lévő előny eltűnik a szoftver rossz optimalizáltsága miatt.
Plusz a kamerája is elég kétes minőségűre sikeredett, és ez is amúgy mindig egy gyenge pont volt náluk.Tudom, csábítóan "olcsó" ehhez a specifikációhoz (én is a OP3-ra vártam, mert közte, és a V10 között vacilláltam), viszont minden észérv a V10 mellett szól. Nagyszerűen optimalizált, stabil rendszer, rendkívül jó kamera, minőségi anyaghasználat és összeszerelés, gyönyörű külső.
Ha nem bajlódni akarsz, csak egyszerűen elégedetten használni egy nagyszerű telefont, válaszd a V10-et!
UI: Nézd meg más telefonok topikját: sehol nincs ennyire nyugodt légkör a telefon körül, mint. Máshol oldalakon keresztül a hibák felsorolása, segítségkérés, garanciális ügyintézés stb. a téma, ellenben itt a zenelejátszó képességeinek tesztelése a legégetőbb topik.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő