- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
JohnnyWeiss #91 üzenetére
Miért nem viszed át a képet a plazmára?
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
Használj HDMI ARC extractort, ha nincs füles kimeneted.
Az lesz, igen!Amúgy füleskimenetet semmiképp nem használnék, mert nem hallottam még elfogadhatót belőlük. (Érdekes módon a BT-vel nincs bajon, bár igaz, hogy egy tuningolt vevőm van, de még csak nem is AptX-es, csak sima 5.0...)
Amúgy sok DAC csak sztereó optikai jelet fogad, így lenne értelme olyan beállításnak, ami a sokpontegyet lekeveri sztereóra. De hát nem szabad nagyot álmodni egy négymagos, AI-s, ThinQ, Cinema Experience-es, Unlimited Entertainment-re álmodott géppel kapcsolatban.
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
Nekem kissé eltérő modellem van (43UN71), ám ami számomra fontos tapasztalat volt, hogy az optikai audio-kimenet hangereje nem szabályozható, csupán a BlueTooth-é. AptX-et nem támogat, de szerintem így is jó a hangminősége filmezéshez és háttérzenéhez.
Fakulás viszont van, ha kb. 45°-ról nézek rá oldalról és kb. 30°-ról felülről (vagyis, ha a kanapé mellett állok). Nézhető marad, de érdektelenné válik a kép.
Nem tudom, ez a modell mentes-e ettől a hibától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Filmvilág
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nintendo Switch 2
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest