- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
válasz
tirszin #2369 üzenetére
Igen, sajnos kevés a RAM. De ha már rootoltad, a felesleges rendszer-alkalmazások eltávolításával (de-bloat) + a Greenify progival sokat segíthetsz a dolgon
@haukker: nem igazán érthető, hogy mit szeretnél. A rootolt 4.1.2 is gyári cuccos. Vagy un-rootolni szeretnéd, vagy KitKat-et rárakni?
Minden gyárira való visszaállításhoz a legjobb megoldás a KDZ flashelés, mindent eltüntet, olyan lesz, mint amikor kivetted a dobozból újonnan. Olvass vissza hogy kell, ROM-ok itt.Kérdés volt a gyári hátlap, szerintem itt van a legjobb áron, egyébként mindenhol 8-10 ezer Ft hozzá (ebay-en is). Elvileg utolsó darab..
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
30p..? A java része már megvolt, csak az új KK-t nem tudta semmi (eddig) rootolni.
@Simi37:
Szerintem a Kingroot után menj el a SuperSU Me Free futtatásáig, és az letörli a KingRoot szemetét.
Utána már amikor SuperSU-d van, törölted a KingRoot-ot, Purify-t és a SuperSu Me Free-t, akkor állj meg és csinálj amit akarsz rootal. Ha végeztél újraindítod, elveszik a root, és csak a SuperSU app-ot kell törölnöd. -
dSERiES
senior tag
Rájöttem hogy kell rootolni a legújabb 4.4.2 V20h-t, ha még valakit érdekel
Megosztom veletek:
KDZ-vel ment fel, nemkell CWM, semmi hozzá. Dalvik-on kell lenni.
Kell hozzá a legújabb KingRoot, ezt tudja rootolni a telefont. (Nem kell megijedni ha újraindul).
Aztán a SuperSU Me Free-vel kicseréljük SuperSU-ra a KingUsert.
Itt már rootolva is vagyunk, SuperSU is megy, csak újraindításnál elvész minden.
Ezt a file-t, a fájlrendszer gyökér/cache mappába kell tenni (majd root jogot kér, adjuk meg).
Kell a ReiniReboot, telepít, elindít root jog megad.
Újraindítás recovery-be.
A recoveryben: 'apply update from cache', root_v2b.zip kiválaszt. Reboot now.Elindul a rendszer, root maradt, a SuperSU-ban frissíteni kell a SU binaryt (aztán ha frissítjük a Play Store-ból a SuperSU-t, majd mégegyszer), de marad minden, véglegesen rootolt a telefon
-
dSERiES
senior tag
Visszatértem egy ilyenre ... Europe Open v20h.
Át lehet állítani ART-ra (az előző KitKatekben sztem nem volt ilyen) és egész jó, nem akad, stb. MLT kilövésével ~250-300 Mb szabad RAM...
Rootolni rendesen nem lehet, legalább is még nyomozom.. temp root-olni a Kingroot tudja, utána le kell szedni a sok kínai bloat-ot, de a root jó ...újraindításig. Aztán elszáll a root jog.
De a felesleges alkalmazások, MLT eltávolítására jó.. csak az a baj,hogy így lehet Greenify-t használni rendesen pl... -
dSERiES
senior tag
Nem tudom hogy van-e új módszer rá, a G2, G3-nak a KitKat rootjait lehet megpróbálni, vagy pl. anno a v20D-t úgy tettem fel, hogy rootolod a régebbi KK-t, teszel fel recoveryt és innen letöltöd és flasheled a v20d-t recoveryből.
De kb. semmi értelme, nincs difi a v20b, d, akármi között.. u.a. a 4.4.2. Root exploitok vannak javítva, semmi más...kb.
KDZ-vel tegyél fel egy rootolható v20-at és kész.
-
dSERiES
senior tag
válasz
nickedez89 #2300 üzenetére
Szerintem tuti garivesztéssel jár. A függetlenítés az nem IMEI csere gyk.? Mert akkor még talán bűncselekmény is tudtommal..
@gyuri: így, szerintem. Ha csak azóta nem jött ki egyszerűbb root.
-
dSERiES
senior tag
válasz
luckytomyx #2276 üzenetére
Downgrade-nél hard resetelni kell, gyorskeresésbe írd be, le lett írva párszor...
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz
bollokcs80 #2261 üzenetére
télleg a G, pedig az E-re vártam
Majd írd le hogy milyen lett
-
dSERiES
senior tag
válasz
bollokcs80 #2220 üzenetére
L90-nel rosszabbul jársz mint az L9 II-vel..
majd lesz CM erre is (talán)
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz
vacakka2 #2141 üzenetére
Szia!
KitKat sajátosság, nincs mit tenni (illetve van: Root+SDFix). Elvileg a telefon gyári fájlkezelőjével írható marad az SD.
-
dSERiES
senior tag
válasz
bollokcs80 #2137 üzenetére
Itt azt írja a kommentelő hogy ő már v20e-vel kapta (RO), más is írja hogy 20c-re 2 frissítés jött OTA-n (20d, 20e) és 'all bugs fixed', úgyhogy bíztató..
Hamarosan kint lesz az lg-firmware oldalon remélem (meghogy minél előbb lesz CWM-es zip is belőle)
-
dSERiES
senior tag
BÚÉK
-
dSERiES
senior tag
válasz
bollokcs80 #2120 üzenetére
Sztem marad 4.4.2 de tuti lesz magyar régiós vagy EU Open is.. 20D is jött, csak kicsit később
Ebayről rendelt már valaki fóliát, melyik a jó minőségű? Rendeltem 1-et, de borzalmasan sz@r..
-
dSERiES
senior tag
Van már V20E is
[..Vodás]
-
dSERiES
senior tag
Vmi ott a user oldalon se oké akkor
..én u.a. a v20d voda ROMot használom már ... mióta megjelent a cwm-es verziója. Hibátlanul megy (nem mondanám ha nem)... a sok uptime-ot 1ébként egyik Android se szereti, én pl. töltés után mindig újraindítom (2-3 naponként) és jó.
(azt a 2 percet megéri)
Ja és Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek
!
-
dSERiES
senior tag
Nekem a Hard Reset jön be így... úgy csinálod hogy nyomva tartod a powert + a másikat is folyamatosan?
-
dSERiES
senior tag
válasz
milka18 #2085 üzenetére
Elvileg (akkor) V20B-ről lehet CWM-mel feltenni, JB-ről nem.. SIM nélkül szoktam én mindig flashelni, úgy tuti jó lesz. Azt nemtudom hogy pl. ez tilt-e gyári app-ot SIM-mel, de először SIM nélkül indítsd és úgy töltögesd le ami kell meg frissítsd. Utána megmaradnak.
Ja és flashelés után factory resetelj! -
dSERiES
senior tag
válasz
milka18 #2080 üzenetére
Már van, itt a link.
-
-
dSERiES
senior tag
Akinek nincs időjárás appja, milyen szolgáltatónál vagytok?
Probáljátok meg SIM nélkül bekapcsolni a telefont, ahol van jó wi-fi, úgy sztem fel fog bukkanni a frissítési központban a jegyzet is meg az időjárás is...
-
dSERiES
senior tag
Sztem fel kell mennie. Először sokáig bootol, vártál sokat?
Én JB-ről először V20B-t flasheltem, utána V20D-t. (Nem gondolom hogy sok különbség lenne 20B és D között). Próbáld meg így.
Lollipop? LOLlipop (csak ezt tudom erre mondani)
örüljünk hogy egy valamelyest normális CM11-et kaptunk
-
dSERiES
senior tag
4.1.2-n ha van CWM-med, úgy a fentebb linkelt V20D Vodafone branded ROM-ot tudod flashelni, de így megmarad a CWM és rootolhatod (fent írtam hogy).
Vagy KDZ-vel feldobod a HUN V20D-t, de akkor ugrik a CWM és valószínű, hogy root-olni sem fogod tudni majd.
@ Simi37:
Rootolni kell a telefont és utána a felesleges 'system', (azaz root nélkül nem törölhető) alkalmazások eltávolításával lehet sokat gyorsítani a rendszeren + lehet még RAM-ot felszabadítani, az összefoglalóban fent van a lista a törölhető rendszer-alkalmazásokról. -
dSERiES
senior tag
Szia!
Ha nem szeretnél mókolni vele, akkor maradj JB-n szerintem. Abból a szempontból jobb.
De 1-2 módosítással (root + de-bloat + greenify) teljesen jó a V20B is, a 20D meg jobb a B-nél is.Netezés, játék, stb. után pl. nekem is újratölti a launchert ha kilépek, de 2 mp, engem nem zavar...
-
dSERiES
senior tag
Pont hogy a régi rendszerrel (4.1.2) volt gyorsabb, de 4.4.2 jobb azért rá.
Ez a kikapcsolva maradós probléma meg rejtély... 2 ilyen telóm volt, se régivel, se újabb Androiddal nem csinált ilyet. Milyen appok vannak fent nektek? Ezt a Cleaner akármit sokan írták..nem az miatt?
Vagy lehet hogy a koppintós képernyő ki-bekapcs hülyül be, azt bekapcsolva tartjátok? -
-
dSERiES
senior tag
válasz
akosright #2023 üzenetére
Nem biztos hogy magyar-piacos (régiókódos) is volt a készülék, attól hogy volt benne magyar nyelv. (Europe Open ROM-ból pl. V20A van csak).
Az viszont érdekes, hogy milyen hibákat produkált. Pl. én is használtam már V20A-val elég sokat és nem tapasztaltam ilyen hibákat (mondjuk nem biztos hogy ugyanazt a régiójú v20a-t használtuk)... mindenesetre remélem a frissítéstől megoldódik
-
dSERiES
senior tag
Érdekes... én először megpróbálnám lenullázni (beállítások: gyári beáll. visszaáll.)..
Vagy ami még jobb, felrakni az új V20D-t KDZ-vel (ha úgyse kell root) és utána lenullázni, hátha megszűnik.
Ha viszont nem, szervíz.Még az nem lehet hogy sok az uptime-od (azaz az indítástól számított futási idő) és egyszerűen nem bírja a rendszer?
Én azt szoktam javasolni, hogy kb 2-3 naponta újra kell indítani a telefont (nem kell várni, stb. csak kikapcs és rögtön bekapcs) 2 perc és sokkal stabilabb lesz így . -
dSERiES
senior tag
válasz
milka18 #2009 üzenetére
Melyiket tetted fel? Mert a 'modslim'-ben nincs benne, az igaz, de sima v20d vodafone-t ha felteszed, abban benne kell hogy legyen, én is azt használom. Innen tölthető, CWM-mel kell feltenni. Előtte / utána wipe data, wipe cache.
szerk.: most nézem, sztem még a modslim-ben is benne hagyták
-
dSERiES
senior tag
válasz
dSERiES #2001 üzenetére
Ez lesz a jó ZIP (elvileg).
-
dSERiES
senior tag
Innen tudsz CWM-ből flashelhető gyári KK-t letölteni. (v20d ajánlott)
-
dSERiES
senior tag
Van itt aki CM11-ezett viszonylag sokat, vagy most is azt használ esetleg?
Érdekelne hogy napi használatra milyen a mostani verzió (illetve melyiket érdemes feltenni..)
Az infra meg az rádió nem érdekel, témák, alapfunkciók /stb menjenek -
dSERiES
senior tag
Itt a zip a gyári be-/kikapcs animációval + hangokkal. Flashelhető CWM-mel.
-
dSERiES
senior tag
Az induló / leálló hangok itt vannak:
system/media/audio/ui/PowerOn.ogg és system/media/audio/ui/PowerOff.ogg
az induló és leálló animáció 2 db zip file:
system/media/bootanimation.zip és system/media/shutdownanimation.zip
ezeket kell cserélni, 1 a lényeg: a permission-ök.
Ha cseréled, felülírod, mindig RW--R--R permissiont kell adni nekik (mind a 4 file-nak)
(én TC-vel szoktam, hosszan rányomsz a file-ra, tulajdonságok, utána jobb felső 'rwx' gomb, utána első oszlop: Read Write-nál pipa, második csak Read, harmadik csak Read, utána alkalmaz. Utána újra ide szoktam menni, hogy mentette-e - tulajdonságok, engedélyeknék írja: rw---r---r)
utána újra kell indítani a telefont, ennyi,.
Azért várd meg a holnapi gyári boot animáció zip-et (ha ez megvan, én úgy szoktam, hogy nem felülírom ezeket a fájlokat, hanem csak átnevezem a gyári kiterjesztést .BAK-ra és odamásolom az újakat, hogy ha gáz van, meglegyen
-
dSERiES
senior tag
Fejlesztői beáll. / USB hibakeresés bekapcs.
USB rádug, MTP mód vagy akármi, várj amég a win feltelepíti a drivereket.
(Utána ADB driver installerrel meg tudod nézni, feltette-e)Utána shift jobbgomb az adb könyvtárában, parancssor itt.
"adb devices"
ki fog írni 1-et, nézni kell a telefont itt, felugrik egy ablak, le kell OK-zni!
utána adb reboot recovery
flash root v2b.zip
ennyi
-
dSERiES
senior tag
Nekem volt hogy behülyült a foldermount meg a link2sd és foglalta a helyet a játék obb-je a sd-n is, meg az internal sd-n is...
Én megpróbálnám leszedni a játékot (a mentésed elvileg meglesz a Google Play Games-en), és úgy rányomni..
(vagy esetleg a nagy helyet foglaló obb-t helyezd át a gépedre addig amég frissíted, utána meg másold vissza ugyanoda) -
dSERiES
senior tag
válasz
bollokcs80 #1966 üzenetére
Oké, szóval gyári, KDZ-vel feltett KitKat: (kivéve V20D!) CWM Telepítés
1) Először Rootolni kell.
2) Ezt a ZIP file-t töltsd le, tedd a telefonra, csomagold ki (Total Commander ajánlott, root joggal)
3) A benne lévő 3 fájlt (aboot.img, loki_flash, recovery.img) másold ide: fájlrendszer gyökér/data/local/tmp/ (TC-el lehet, egyből ide kibontani nem tudja, csomagold ki máshova a telón és utána másold ide őket, root jog fog kelleni!)
4) Terminal Emulator-t telepítsd
5) Indítsd el, írd be a következőket, így ahogy itt szerepel: (sor végén enter.. , a 'su' után kérni fogja a root jogot, add meg neki)
su
dd if=/data/local/tmp/aboot.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot
cd /data/local/tmp
chmod 777 loki_flash
./loki_flash recovery recovery.img
reboot recoveryUtána pedig újraindul CWM-be. Ha CWM-ből teszel fel ROM-ot, akkor megmarad, KDZ-snél elszáll!
Kikapcsolt állapotból nem jöttem még rá, hogy hogy kell egyből CWM-be indítani...
-
dSERiES
senior tag
Na, elvileg szymel00 kolléga free time-ban rajta van az új V20D magyar ROM CWM-esítésén
Lesz belőle flashelhető zip, utána meg a szokásos wipe-ok után majd ezt a file-t kell flashelni, és rootolt V20D-d lesz
Ja, közben gyári KitKat-re feltehető a CWM simán (csak root kell hozzá), ha kell beírom hogy hogy
-
dSERiES
senior tag
válasz
milka18 #1962 üzenetére
Így van, akkor ugrott. Én próbáltam mindennel rootolni, de nem sikerült sehogy, ioroot, purple-drake, towelroot, adb-n is próbáltam neki update.zip-et tolni a roottal, de nem ment sehogy.. jól befoltozták.
Ebből a thread-ből tettem fel ezt, ez is V20D, csak vodás (de mint feljebb írtam 1 db app és az induló animáció a vodás csak benne), ez CWM-es zip, és így megmarad a Recovery-d.
Gyorsabb, annyival jobb, az tuti. A zárképernyő háttér bug megmaradt benne...
-
dSERiES
senior tag
Na, csak sikerült, felment CWM-ből utána meg a root ugyanúgy...
V20D szerintem gyorsabb, jobb a RAM kezelés (teleszemetelve simán gyorsabb, mind a V20B kitakarítva), apró dolgok mások (pl. időjárás-widget szebb, élesebb), telefonkönyv rákérdez hívás után hogy mented-e az ismeretlen számot..., gyorsabban is indul szerintem + 1-2 biztonsági rés is javítva van, ami azért nem rossz (pl. rootolni nem is lehet sehogy, én is csak úgy tudtam, hogy megmaradt a CWM-mem).
2 bosszantó dolog van: vodás az induló animáció (mivel van root, már lecseréltem gyári LG-sre) + van 1 Updates nevű vodás app benne, de roottal törlhető ez is..
-
dSERiES
senior tag
Feldobtam a v20D vodafone-t (RO) és sztem picit más, nincs benne semmi vodafonos szemét, csak 1 app mindössze.
Jobb lenne, csak nemtudtam rootolni se towelrottal, se ezzel, úgyhogy megy vissza a v20b HU
-
dSERiES
senior tag
Visszatérek én is egy L9 II-höz megint egy időre
..ahogy nézem van rá szinte komplett G3 UI, kíváncsi leszek
-
dSERiES
senior tag
Hát ha sokat használod, másolgatsz le-föl.. akkor igen. Flash meghajtónál szerintem teljesen felesleges defrag-olni, ez nem HDD..
@hodostamas: Igen egyébként meggyőző a HW, viszont tőlem lehetne Snap800 is, egyszerűen az OS-sel nem tudok megbarátkozni...
pedig a VAIO-mon Win8.1 van és ott meg tök jó (pedig szidja mindenki
)
-
dSERiES
senior tag
Köszönet speedline100 usernak az L7 II topicban
, beteszem ide is:
Letöltés az lg phone firmware oldalról. A linkek teljesen jók, a link vége felé lévő %2F karaktersort kell kicserélni egy sima / jelre és már megy is a letöltés
Pl.: LG D605 HUN V20B
Link amit bead és nem jó:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW850795432109876543213%2FD60520B_00.kdzLink javítva:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW850795432109876543213/D60520B_00.kdzZsír
-
dSERiES
senior tag
válasz
hodostamas #1857 üzenetére
Az jó ár nagyon, független? Szerintem simán megéri, nézzétek meg, az F6-ok mennek 40 körül, ez meg köröket ver arra
-
dSERiES
senior tag
válasz
bollokcs80 #1839 üzenetére
Innen tölthető az összes KDZ.
Magyar vagy EU Open az ajánlott -
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
Van egy ilyen Xposed modul, állítólag csak II.gen L szériára fejlesztve. Hátha van benne 1-2 finomság...
-
dSERiES
senior tag
válasz
dragonfx #1765 üzenetére
Menj be egy vodába vagy akármilyen GSM boltba és nyomkodd meg, azt tudom mondani.
Nekem teljes mértékben megfelelő volt, egyik kedvenc telefonom volt, pedig volt már jó sok.
Nem egy multitask bajnok, tehát okosan kell használni, de nem a proci, inkább a RAM miatt.
Ha futtatni akarsz face messenger, vibert, skype-ot miközben zenét hallgatsz meg internezetel, akkor 2 GB RAM alatt ne is nézz telefont.... -
dSERiES
senior tag
válasz
dragonfx #1762 üzenetére
Dual Core, de teljesítményben én nem éreztem különbséget a 2 telefon között. Megfelelően gyors volt az L9 II is, pedig 720p kijelzőt hajt.
Pont hogy a kijelző miatt fontos előrébb-sorolni szerintem, ugyanis azt nézed, nem a 4magos processzorát.
Nekem sokkal fontosabb, hogy 1 weboldalt, vagy játékot nagyobb felbontásban lássak, szebb megjelenítés legyen, minthogy gyorsabban jöjjön be a telefonkönyv egy rosszabb kijelzőn.
De mindenkinek más a lényeg... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest