-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
dSERiES #2263 üzenetére
Nos, így egy délután alatt még nem sok mindent látok, egy picit talán gördülékenyebb, de 2-3 alkalmazás ugyanúgy megakasztja, szóval csodát nem tett ez a frissítés. Progamok, felület érdemben nem változott.
Szép dolog az LG-től, hogy még mindig támogatja, de az optimalizálás valahogy nem akar összejönni.
Pedig mint írod, tényleg jó készülék, funkcionalitása is rendben van, csak a sebessége olyan, hogy hetente átlag 2-3x akarom a falhoz vágni
Amúgy ha érdekel, az enyém még mindig eladó, beszéljünk privátban. Bár nem tudom mit vennék helyette, mert az én fogalmaim szerinti középkategóriában (60-70k) elég siralmas a kínálat.
Képek a verzióváltásról:
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest