- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem végképp betelt a pohár a csodaszép és csodagyors kitkat rendszerrel! Egyszer csak úgy gondolta a rendszer hogy nem hajlandó mobil adatforgalmat bonyolítani. Hiába a beállítgatások sora,hiába a factory reset,hiába telepítettem újra,wifi ok,mobil adat nem jó. Szolgáltatás rendben,simet kipróbáltam másik telefonban. Szépen vissza raktam a JB-t,azzal minden eddigi kitkat-os lassulós akadós lefagyós,kamera alkalmazás nem válaszolós hiba megszűnt. Végre van megint egy tökéletesen működő L7 II telefonom,igaz JB rendszerrel,de legalább atomstabil. Minden működik,mobilnet,(ami egyszerűen nem jövök rá mi miatt nem volt hajlandó menni kk alatt),stabil folyamatos rendszer megfelelő akadás mentes válaszidővel. Pl a gyári galéria app alig akart elindulni kk alatt,kb 15-20 sec válaszidő min. Most azonnal válaszol minden program.
Kitkat ide vagy oda,gyári JB vissza és stabil a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG Barcelonában leplezte le a második generációs L széria tagjait, melyek közül most a legerősebb, az Optimus L7 II járt nálunk.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest