- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Memóriakártya topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Gaming notebook topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ßrainiac #4228 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni,de sztem a legrosszabbkor vetted a GN-t.vszínű a jb után kétes lesz a frissítés,de ne legyen igazam.vmint az új nexus majdnem olyan áron lesz.....(kivéve ha 60e volt)de majd az idő eldönti.legyen szerencséd.
Fail3d
dugj bele egy samu usb-t,meg fogsz lepődnisokkal simábban csúszik bele
-
válasz
ßrainiac #4228 üzenetére
hat desingban nekem ez a telo a top a csucsok kozott... kijelzo szinten, ugyan jb meg nem lattam milyen, de nemtudom elkepzelni hogy annyival jobb legye hogy ezert levatsak mot mas telora... talan az uj lg
a toltos reszt adom mert tenyleg hiba, de minden osszerakva nekem nincs ujraindulgatas, es hasznalhatosagbol kivalo ar ertek aranyu telefon... meg a htc felig meddig tetszik designban, de nem alternativa a valtasra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bundle topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Memóriakártya topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest