- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
KonzolKartel #7715 üzenetére
Egyelőre nem, bár már most is fura hogy van rá példa. Viszont nem vagyok benne biztos hogy ahogy telik az idő nem lesz egyre gyakoribb. Én pedig 2-3 év múlva is szeretném majd használni ezt a telefont. Sajnos találkoztam már nem egy olyan flash-el ami nem bírt ki ennyi időt, itt pedig a folyamatos használat igencsak igénybe veszi.
-
qfm
őstag
Ismét folytatnám az előbbi témát, elnézést ha valakit zavar, de hátha van itt ilyenben jártas/olvasott ember:
Úgy tűnik a mai nap én is tulaj leszek, és az egyetlen hibát amitől tartok szeretném kivédeni továbbra is, mégpedig hogy az internal sd ne mehessen tönkre, használni se akarom ha van rá mód.
Olvasgattam romok terén, és a CM romoknál írták hogy fordítva van beállítva sd terén, normál kártyának mountolja az externalt, és külsőnek a belsőt. Ekkor a belső teljesen használaton kívül kerül? Tudja ezt bármelyik másik rom is?
Elnézést ha valakinek paranoiásnak tűnik ez az igény, de jobban bízok egy cserélhető kártyába, mint egy alaplapra forrasztott dologban.
Köszönöm ha valaki tud segíteni
Sokat keresgettem xda-n is, sajnos egyértelmű megoldást/választ nem találtam.
Ui: Az nem zavar ha a belső sd egyáltalán nem lesz elérhető, amennyiben visszaállítható ez később, és a külső teljes értékűként fog működni helyette.
-
qfm
őstag
Sziasztok,
hogy lehet gyorsan ellenőrizni hogy a belső sd kártyának semmi baja sincsen?
És meglehet azt oldani hogy csak a külső sd-t használom? Tehát minden funkció megoldható csak külső sd kártyával?Köszönöm
-
qfm
őstag
Három dolgot eltaláltak amit jelenleg szeretnék, IPS, Gorilla Glass, tegra2, a többi nem jött össze. A kamera minősége szerintem is messze van a kiemelkedőtől. Ennek ellenére az árát elfogadhatónak tartom a tudásához képest.
Nem baj, van még időm kivárni a jövőbeli telefonom, egyelőre specifikációba se láttam együtt mindazt amit szeretnék, csak 3 külön telefonba, azt hiszem az igényeim még túl magasak.
Ui: korábban volt szó róla hogy gyorsnak tűnik/tűnt a videó, én is láttam korábban (nem tudom cserélve lett e), és ugyanez volt a benyomásom, mintha néha fel lenne pörgetve kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest