- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Platypus #41434 üzenetére
Szervizet majd ajánlanak Budapest szervizeit ismerős emberkék, elöljáróban én annyit mondanék, talán jobban jobban jársz, ha magát az üveget te szerzed be (ha mázlid van akkor hardverapro, ha nincs akkor ebay / amazon / alibaba / egyéb), és csak a javítási költséget hagyod a szervizre.
-
Naras
őstag
válasz
Platypus #17729 üzenetére
Nekem ADW Ex vált be nagyon jól. Sztem mindenképp érdemes saját launchert futtatni a gyári helyett.
Eddie, egy kis bevilagitas miatt teljesen felesleges gariztatni. Nekem is van egy minimális, ha nagyon nézegetem oldalról, de amúgy nem is látszik, hogy nem kell ezen kattogni. Akik ezzel visszavittek azoknak nagyon komoly lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest