- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
elegant theme,attól függ hogy meik launcherre való kell...pl elegant theme for go launcher/apex/holo stb
próbáld szinkronizálni a googleval vagy a sim kártyára tenni a neveket...vagy lehet tényleg tele.van a nevekre szánt tarhely,igyanis talán max xy most nemtom mennyi nevet lehet elmenteni,allisd be h mimden név legyen megjelenitve,és meglaotd mi a helyzet -
cjvt3o
aktív tag
Nem, nem szántam belekötésnek, de így, ebben a formában ez hülyeségnek hangzik, bár lehet, hogy csak én nem találkoztam az elmúlt 14 évben olyan protokollal a TCP/IP kommunikáció terén, amelyre illene a "tag" által adott leírás.
Alapvetően azt gondolom, hogy éppen az a biztonsági rés, ha egy router vagy proxy információkat képes szerezni egy kliens szoftver-ellátottságáról.
Egyébként víruspajzsok terén a választék nagy, a választhatóság viszont kicsi. (Nálam így vagy úgy, de minden víruspajzs elvérzett, pedig jó párral próbálkoztam, köztük nem egyet kifejezetten tesztre kaptam. A root-olt, custom rom-os, illetve manipulált fstabbal megáldott környezetet rendkívül rosszul tűrik.)
-
zsoltiz
aktív tag
Akárki is mondta, óriási baromság. Wifire csatlakozáskor az eszköz nem közli magáról, hogy van-e rajta vírusirtó vagy nincs, de a router sem tud ilyet "megkérdezni" a felcsatlakozó eszköztől. Szóval ha egyébként -más okból- nem érzed szükségét a vírusirtónak, akkor csak ezért ne tedd fel, tök felesleges, működni fog a telefonod anélkül is.
-
cjvt3o
aktív tag
de ott van egy olyan, hogy ha valaki telefonról vagy notebook-ról csatlakozik wifi-re és nincs fent vírus irtó a gépén akkor automatikusan leáll a wifi mert "hacker támadásnak" veszi ezt.. hogy ez ne legyen ugye vírus védelemre van szükség..
Hogy milyen van ott?
És mi van akkor, ha már elkaptad az influenzát, de még nem jöttek ki a tünetek, akkor se használhatod a wifit, mert hackertámadássá változol? Vagy olyankor kiír táppénzre?[
-
ferikek
aktív tag
Az LG Magyarország elmondása alapján második negyedév vége (az a június), de ez jó, ha augusztus-szeptemberre meglesz...
Egyébként v20q (full gyári), kb. 2-3 napig volt minden rendben. irtózatosan belassult bekapcsolás óta, 72 óra elteltével, álladóan leáll az LG billentyűzet (nem látom mit írok), a hangminőség rosszabb lett, nem nagyon hallanak a vonal túloldalán, sokszor újraindul, főleg böngészés közben
akkuidő jobb egyébként.video hamarosan
-
Eli577
senior tag
Mivel frissítettél? Ha az LG Update Tool-lal, akkor szerintem azt felejtsd el és használd a Smartflash-t. Az első hsz-ben megtalálod a pontos leírást és rakd fel (vagy vissza
) a v10d europen-t. Annál frissebb gyári még nincs, valószínűleg egy szolgáltatói romra frissítettél. Testvéremnél is ugyanez volt, kétszer használtam az Update Tool-t, mind a kétszer rossz romra frissített és nála is eltűnt a magyar nyelv.
-
Eli577
senior tag
Ha szoftveresen függetleníted (vagyis kóddal) akkor az végleges, nem tudod már visszaállítani utólag a hálózatfüggőséget. A garancia az egy érdekes dolog, a függelenítéssel elveszik, viszont ha a szervizben nem figyelik, hogy függő-e még, akkor meg is csinálják. Tehát papíron ugrik, gyakorlatban pedig nem biztos (a tapasztalat amúgy azt mutatja, hogy nem nagyon szokták nézni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest