- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Beállítások / Tárhely. Ott bal érintőgomb, és feljön egy ablak "Számítógépes USB kapcsolat" szöveggel, abban fogod tudni.
ntomka: Csináltál dalvik meg cache wipe-ot? Én batt.stat. wipe-ot is, és nem merül ilyen brutálisan. Mi fogyasztja nálad ennyire? Nézd meg, aztán én is megnézem, hogy az nálam milyen arányban eszik.
(baseband v30a nálam) -
buktagt540
senior tag
CM10.1-et még nem erőltetném,amúgy sincs sok értelme a CM10-hez képest nem sok újdonságot hoz.
Szerintem ha rendes ROM-mal használod a készüléket egyből nem fogod hulladéknak nevezni.
Ezt ajánlanám ICS bootloader kell hozzá,a legfrissebb ROM illetve kernel kombóval gyorsan,akadásmentesen megy most minden és bugokkal sem találkoztam még. -
peter_27
aktív tag
drpele fórumtársunk csinálta, de legutóbb mikor rákérdeztem azt mondta nincs jelentősebb/érdemi változás az új verziókban ezért nem is frissítette. (nekem nem hiányzik belőle semmi) De ha újabbat szeretnél ott a wiui 2.5.25. A miui többnyelvű változata kis módosításokkal, és pár alkalmazást újabbra cseréltek benne.
-
peter_27
aktív tag
ajánlott egy backup cwm-ben (ez kb 700MB lesz). Majd utána egy "wipe cache partition", és egy "wipe Dalvik cache" az utóbbi az advanced-eb belül van. ezután mehet az 1.12.30-as verzió. Nekem eddig mindig megmaradtak az adatok, de az óvatosság kedvéért írtam a backupot az elején.
-
drpele
senior tag
A File Checksum Tool-al ellenőrizd le, hogy a letöltött ZIP file MD5 hash-e egyezik e a MIUI.hu-n publikát checksum-al.
Ha nem, töltsd le újra a ZIP-et, s flasheld fel ismét. Ha egyezik a hash, esetleg akkor is tehetsz egy próbát full wipe után egy újra-flasheléssel.
-
jooker82
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest