- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Hát, egyelőre úgy tűnik, jó beleturkált a dolgokba. Volt valami apk verziója is (már ha az ugyanez volt), de arra meg azt írta, hogy nem ment fel... majd megpróbálok valamit mókolni, aztán kiderül mi lesz...
Nah, a Recovery legalább megy, az előbb még az sem működött ...
Mondjuk, ha onnan indítom újra a telót, vagy akár onnan kapcsolom ki, akkor nem akar felállni a rendszer... illetve mostmár aksi kivét után sem nagyon...Hogy lehet Recovery módban indítani a telót?
-
Naras
őstag
Nos, biztos sokféle energiaspórolós cucc létezik, amik kavarják a szrt... ez mindösszesen annyit csinál elvileg, hogy amikor a telefonod alvó állapotban van, kikapcsolja a 3G - t és átvált 2Gre. Ilyenkor úgysincs szükséged rá, hogy eszméletlen sebességen pörögjön a net. persze akinek nincs mobilnete, annak ez nem fog sokat érni...
-
kmisi99
addikt
Elvégeztem én is egy kis tesztet és azért tényleg szégyen hogy a kis "harmatgyenge" Zte blade és az optimus közt alig van különbség az optimusnak csak egy fokkal jobb a görgetése és nincs megakadás néha néha. Itt lehet megtekinteni a videót
-
Slovak
tag
Nos, először lelőttem a CPU tunert, valamilyen megfontolásból, nem-e az zavar be, de nem siekrült. Végül ahol mondtad, ott lekapcsoltam, hogy alvóba álljon automatikusan, visszakapcsoltam a CPU tunert és most jónak tűnik. Nem gondoltam volna, hogy alvóba kapcsol használat közben..
-
b3Ro
senior tag
-
Balázs1986
őstag
Hm...tegnap este még telefonáltam, minden oké.
Ma dél körül közölték, hogy egész délelőtt nem voltam elérhető. Felhívattam magam, és tényleg.
Tehát nem az, hogy kicsörgött, csak nem láttam, hanem konkrétan "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható".
Restart után újra elérhető voltam. Marha kíváncsi vagyok, hogy telefon/nor gond volt-e, ez pont akármelyik lehet, nem sima "ki nem jelzés"-ről van szó. Látszólag minden rendben volt, térerő stb.. Voltam olyan hülye hogy nem próbáltam hívni restart előtt...arra még kíváncsi lettem volna.
Érdekes...(v20l + hozzá való bb, Szeged).Land: Elnézést, újat akartam írni, nem tudom miért válaszra mentem...valószínűleg "kissé" fáradt vagyok :/
-
Balázs1986
őstag
Csak saját tapasztalatot tudok mondani, a menü 73db ikonnal (gyáriakat is beleértve, természetesen) nem akad. Hozzá tartozik, hogy lefelé görgetős elrendezést használok, ami szerintem (a régi rom-ok alapján szerzett tapasztalatokat is figyelembe véve) jobban akasztja, mint az oldalra görgetős. A kezdőképernyő görgetés (5 főképernyő, belakva) nem akad. Persze gyári v10b-vel és v10c-vel nem ez volt a helyzet. De az újabb főzöttekkel, és gyári v20l-lel ez azért szerintem elmondható, hogy nem vacakol.
Volt a kezemben galaxy s1 nem egyszer, nagyon jó telefon, a rendszer is jól, jobban van optimalizálva mint 2x-en, de azért érezhető különbségek vannak. Ami nem jön elő menügörgetésnél, az kijön alkalmazásfuttatáskor. Mert azért valljuk be, nem utolsó szempont az sem, mi hogy fut el és hogyan
De mondom: tény, hogy ettől függetlenül az s1 is igen kellemes. -
tothl
addikt
a bb-t a szokasos modon kell foltenni smartflasshel, en akkor tettem fol amikor kijott a hivatalos GB.....a CM nightly meg 218as ril-t hasznal es nekem sem valt be, volt hogy elnemult a telefon nem volt tarcsahang, meg semmi....
A ril-t a marketrol letoltheto getril alkalmazassal tudod valtogatni, eleg egyszeru, siman bemasolja a megfelelo helyre...utana ajanlom ujrainditani a telot. -
fuzzyka
tag
Srácok,
Tudom h volt már téma valamikor de nem találom hiába keresem... Szal az aktuális Cm-re flashelnék egy újabbat.. kell factory reset vagy sem mert már rendesen telepakoltam?! Minden második hívásom szétkapcsolással vagy akadozással végződik! Kurva idegesítő...Cm nightly 196-os verzió! Találkozott már valaki ezzel a problémával? Vagy ez szolgáltató para?(Telenor)
Land: bocsi nemtom miért neked címeztem!
-
-SamS-
tag
szűz cm7-esre felraktam anno és azóta ezt használom
semmi wipe meg semmi ilyet nem nyomtam.
Fénykép összehasonlítást nem tudok mondani, mert a stock már nincs meg, meg amúgyis a 2.3-hoz képest biztos h jobb a képe.
majd legközelebb előretekintőbb leszek és csinálok egyet moddal meg mod nélkül fényképből. a videó meg töltődik fel
TUTU : youtubera rakom fel. de ha kell feltöltöm data.hu-ra a nyerset is
-
-SamS-
tag
és ez magyar ?
más amire nagyon jó lenne ha kapnék választ :
ha próbálom indítani a cwm-et a hengerő le+bekapcs gombal akkor bejön ilyen kis töltő ablakocska, majd kb újra rakja a telefont, és kapok egy szüzet....valaki megmondaná hogy az istenbe lépjek be a cwm-be ha nem hangerő le+bekapcsal ?
-
Dawee
tag
Ők is arról beszélgetnek amit én is gondolok, meg végülis le van írva a letöltő oldalon is, hogy ez igazából nem ICS, csak egy-két elemet, keretrendszert, ram kezelést, akksikezelést stb. vettek át ICS-ből, kvázi ez egy GB-ICS keverék, ha jól értelmezem
Ettől még lehet jó, sztem kipróbálom csak félek, ha ilyen öszvér akkor nehogy instabil legyen -
syl5
őstag
Én már élőben is tapasztaltam, hogy nemhogy nincs mit szégyellenie a 2x-nek az iphone 4 mellett, de nekem még smooth-abb volt MIUI-val!
(#13449) dergander
(#13495) Land
Várjál azzal, mert lesz ám pofára esés, ha nem figyelsz!
A Gameloft játékok (és egyébként a legtöbb játék, ami sd-re plusz adatot tölt le) csak a belső sd-re hajlandóak letölteni az adataikat, és csakis onnan tudják használni is! Ha kimozgatod a külsőre, akkor nem látja egyáltalán.És akkor a jó hír!
Van rá hack [link]
De nálam win7-en nem nagyon műkszik, ezért még nem próbáltam. -
Marteen4
tag
Igen, próbálgatom őket, ez a SwiftExtreme CM-re eddig bejön, téleg mintha jobb lenne aksi idő, VorkKernel-lel azon kívül hogy gyors más változás nem volt , ugyanolyan rossz volt aksi idő. A gyári kerneleket annyira nem vágom amit én kipróbálnék arra is az a Horse Power és a SwiftExtreme gyárira épülő ROM.
-
wpatrik14
csendes tag
Szerintem nem PowerAmp bug, hanem, amit ír: "Warning! While Direct Volume Control is supported by many devices, some devices/ROMs are not completely compatible, causing volume level issues. Please disconnect your headset before enabling DVC!"
Szóval csak néhány ROM nem támogatja..
-
Tutu7030
veterán
Én a LauncherPro-t használom, Season Zen Free háttérrel, igaz, csak 3 oldallal, de akadásmentesen működik.
-
Rotate
veterán
alapjáraton nekem smooth volt a GO Launcher... sztem az lehet a gond, hogy mikor sleepből visszajön kell pár mp amíg felmegy az órajel az alap szintre sleep órajelből... de ez csak tipp... ezen a gondolatmeneten elindulva ezért nem lehet egyikkel sem tökéletes egyből felnyitás után...
-
syl5
őstag
Dede
Nem is értem minek nézegetni a fogyasztást állandóan...
Hiába nézegeted, amíg nem lesz új akksi technológia addig ez lesz bármelyik okostelefonnal:
Játékkal, masszív használattal: 4-5-6 óra
Netezéssel: 6-7-8 óra
Kevés nyomkodással, pár telefonnal, normál csak telefonként használva: 2-3 nap
Szinte csak készenlét: 3-4-5 nap
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest