- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- UHD filmek lejátszása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos. Jópár napig teszteltem a Nova HD-t. Igazán megszerettem ezt a romot az apex launcherrel karöltve. Mivel elég sokáig nyúztam, előjött néhány bosszantó hibája, ami fölött viszont nem tudok szemet hunyni...
Említettétek, hogy sokszor nem jelzi ki a hívásokat, sehogy sem. Sajnos ez így van. Emiatt be is szoptam egy melót, mert nem tudtam róla, hogy keresnek, aki keresett, az meg váltig állította, hogy kicsörgött a telefonom. Gyorsan nyomtam is asszonypajtással egy tesztet. 10 hívásból 3-4 alkalommal nem jelezte ki, csak ha újraindítottam a telefonom.
Apropó, újraindulás. Párszor produkált random újraindulásokat. Volt, hogy csak egy akksi ki, akksi be tudta életre lehelni a készüléket.
Az Lg-Nvidia kötélhúzásnak nem tudom mi lesz a vége, de az biztos, hogy ez elég rossz fényt vet az LG készülékeire, hogy tökölődnek a frissebb romok kiadásával. Engem ebből a dologból leginkább a videófelvétel része érdekel, mert játékok terén megálltam az Angry Birds-nél, illetve az egyik legjobb barátom által készített játéknál ([link], oda meg nem kell hardveres gyorsítás.Mivel ezek eléggé bosszantó hibák, úgy döntöttem, hogy visszateszem a cm7-et. Remélem minél előbb pont kerül a driver ügy végére és kapunk egy használható ICS-t vagy JB-t, mert maga a készülék kurva jó.
Már csak azért is remélem, hogy az LG nem lesz olyan töketlen, mint a SE-volt az X8, X10mini és X10miniPro-val, hogy azokra nem hozta ki sem a 2.2-t, sem a 2.3-at. Ezért én megfogadtam, hogy SE-t, vagy azóta S-t soha többet. Nem szeretnék az LG-vel is így járni. Bár, van még telefongyártó a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest