Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Megy szépen,főleg a kezdőképernyő,nagyon gyors és jól variálható....néha van egy egy beakadás....de nem vészes....
itt a tegra szerintem sokat dob majd a dolgon,ezt erősebbnek érzem...Kb 150MB szabad RAMom van általába.... de itt is sok app. fut a háttérbe... a térkép pl,ha hozzá se nyúlok akkor is megy.....9 mb-ot zabálva.... Akinek mutattam eddig,jobban tetszett az L7,mint a 2x....ezek a szögletes sarkok nagyon adják...
Hibája gyakorlatilag semmi nincs,teszi a dolgát...GPS lakásban is talál jelet,wifi,3g,folyamatosan van... aksi rendbe,kb 20-25%-al bir többet,mint a 2x...
egyedül a videó bosszant,h csak VGA-t vesz fel....
Itt egy nagy szép kijelzőjű telefont akarnak eladni viszonylag olcsón....és a legfrissebb szofttal...
Közbe van egy kis L3 is a családba és érdekes mód,ott le lehet állitani,minden futó alkalmazást egy klikkel...pedig 2.3....a 2x-be,meg az L7-be pedig nem...
jó hir,h a Pradára már van itthon béta ICS...szerintem már a 2x-ünkre is tolják hamarosan...mivel,egy időszakba adják...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest