- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Nem bírtam magammal, mégis feltettem a v20e + 1.6 kombót (overclocking-ot nem használok). Vegyes érzelmek... Alapvetően gyors és stabil, de azért a kezdőképernyők között van szaggatás. A v10d alatt simán ment (gyári launcher-t használok). Meg az LG widget-ek is ki lettek gyomlálva, nekem hiányoznak. Egy részüket vissza tudtam tenni, de nem az igazi. Valakinek nincs meg a komplett pakk? Anno leszedtem, meg szerintem még ide is belinkeltem a forrást, de most nem találom.
alfa156: A 3.2-ra még várhatsz egy ideig, főleg úgy, hogy RAM legyen
Egyelőre a 2.3-as ROM -talán- reálisabb
syl5: Ez pontos, konkrét volt?
Épp azt nem tudjuk, melyik ROM alatt észlelhetők ezek jelenleg. Mivel, ha visszaolvasol x oldalt, rengetegen írnak konkrét ROM-okhoz konkrét hibákat
Jelenleg az lehet érdemi új információ, ha v10d (0725 bb-vel kiadott), vagy v20e alatt tapasztalható hibák jönnek. A régieket ismerjük
szerk.: na, a 3.2-es ram-mal megelőztél
MIUI-ról nemrég írta valaki, hogy nem stabil. Én még régebben próbáltam, nálam sem volt az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest