- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Ma jött végre az SMS, hogy mehetek a telóért (kedden vittem be, tavaly márciusban vásároltam a Mobilkereskedésnél). Alaplap ill. előlap csere történt (garanciában, nem kellett semmiért fizetni).
705-ös lett az alaplap.
-
wyzard
tag
válasz Stauffenberg #42476 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást, így már világosabb.
( Egyelőre még nem cseréltek semmit, reggel 9 körül adtam be, csak remélem, hogy cserélni fogják ) -
wyzard
tag
válasz wyzard #42412 üzenetére
Sziasztok,
Bevittem a Váci úti szervizbe a kijelző gondom miatt a készüléket (mutattam a fotót, amit ide linkeltem). Mondtam mellé a néha-néha elmenő és magától vissza nem jövő térerő gondot, valamint hogy időnként újraindul.
Azt kérdezte a srác, hogy garanciapapír vagy számla ugye van hozzá. Hát mondom egy GSM üzletben vettem függetlenként több, mint 1 éve, úgyhogy garancia már nincs, de a számla megvan. Odaadtam, erre azt mondta, hogy "Nem baj, jó ez, 'ezekre' 2 év garancia van és akkor garanciában kezeljük a problémákat."
Lehet, hogy félreértettem a fórumon olvasottakat, de úgy tudtam, hogy csak a 'bootlop' hibát cserélik garancia időn túl még 1 évig. Félreértettem volna ? Vagy ha nem, akkor hogy jön össze a 2 év ?
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
válasz #84490496 #42419 üzenetére
Köszi, pedig keresgéltem én...az összefoglalóban most sem találom ( hiába, öregszem ).
Ellenben közel 150 hozzászólással ezelőtt megtaláltam.512-es. Egyelőre a fent jelzett problémát leszámítva nem volt gondom sosem. Tavaly márcusban vettem, azóta talán kétszer volt olyan, hogy újraindult.
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Pár hete vettem észre először a G4-em kijelzőjén, hogy töltőre dugás után, vagy lehúzáskor a teljes felülete csíkos lesz. Utána ha nyomok egy képernyő ki/majd vissza párost helyrejön.
Olvasgattam itt a fórumon, de amit itt találtom csíkos kijelzőre nem hasonlított arra, ami nálam van.Köszi előre is.
-
wyzard
tag
válasz jimmedly #32869 üzenetére
Erre nekem mondták amúgy, hogy kapcsoljam ki a dupla koppot.
Na már most gyárilag ugye nem lehet kikapcsolni, de ha lehetne is nem érzem valós megoldásnak, hisz az egyik nagyon kellemes feature-ét miért is kellene kikapcsolni, hogy normálisan működjön a készülék ?[ Szerkesztve ]
-
-
wyzard
tag
válasz ToniSoprano #32863 üzenetére
6.0-s verzión.
-
wyzard
tag
válasz kocsij #32861 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ. Csak azért nem értem én ezt, mert G2-nél is ugyanilyen telefonhasználati szokásaim voltak. Játékom most jelenleg semmi sincs fent, új képet nem lőttem mostanában, amit szinkronizálnia kellett volna, szóval nem egészen értem mitől merült ennyi éjszaka. BT-t kikapcsolom, annyit meg tudok próbálni.
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Mostanában problémáim akadtak a G4-emmel. Mindenek előtt leszögezném, hogy előtte G2-m volt és azt is nagyon szerettem, úgyhogy nem fikázni kívánom a készüléket vagy hasonlók.
Egy ideje a képernyő feloldása nagyon érzékeny lett, sokszor ha kiveszem a zsebemből már vagy nyitva van és mindenféle dolog fut (vagy éppen fényképek készülnek) vagy azzal a lendülettel hogy veszem ki egyből fel is oldódik. Ha csak nem a SkyNet fejlődik rajta akkor ez szerintem hiba. G2-n is volt duplakoppos feloldás és kb. egyetlen egyszer sem volt ilyen. Kalibrálni próbáltam, amit lehet, de semmi változás.
A másik pedig az akksi. Nincs fél éves a készülék, de valami borzalmasan merül. Csatoltam 2 képet róla. A képernyőre ~25 percet ír. Éjfél körül vettem le 100%-on a töltőről és 7 körül keltem, tehát addig hozzá sem értem. Az egyik (itt sokat ajánlott) GSM boltban vettem a készüléket. Szerviz lesz a vége vagy ez tényleg ennyire brutálisan merül ?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Gondolom, hogy volt már a fórumon téma, de ennyi hozzászólás között nem találtam ide vonatkozó hozzászólásokat. Másnál is előfordult már, hogy a knock-on feature 'túl érzékeny' néha ?
Elég kivenni a zsebemből és feloldódik, néha akkor is, amikor éppen el/lerakom valahova.
Múltkor volt egy kis zsebtárcsázás és zsebsms is.Lehet ez ellen tenni valamit ? G2-m volt ezelőtt, semmi ilyesmi nem történt sosem. Sorry, ha volt téma, tényleg nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Az előbb egy ilyen üzenet fogadott:
Nem tudtam hívást kezdeményezni. Újraindítottam a készüléket, azóta egyelőre minden rendben. Aggódjak ? Egy itt gyakran ajánlott GSM boltban vettem a készüléket.
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Már lassan jojóznak a szemeim, annyit keresgéltem a héten azzal kapcsolatban, hogy hol tudnék jó áron, márkaszervizben gariztatható, fekete, bőr hátlapos G4-et venni.
Néztem üzleteket, értékeléseket, véleményeket, de teljesen vegyes a paletta és konkrét gariztatásról nem igen találtam infót sehol.
Nem is akarok itt egyik üzletnek sem reklámot, úgyhogy privátban szeretnék segítséget kérni olyan tulajtól, aki már esetleg garanciára kényszerült nem szolgáltatónál vett telefonnal (expansys-t nézegetem, de nagyon sürgős lenne, a héten mindenképpen kézhez kellene kapjam).
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Tudom elég off a dolog, de mivel ilyen telefonnal (is) szemezek, ezért feltennék egy kérdést.
120.000 körüli kerettel szeretnék telefont nézni (jelenleg egy LG G2-m van, nagyon korrekt kis telefonnak ismertem meg).Xiaomi Mi5, esetleg valamelyik Oneplus készülék és az LG G4, amik között vacilálok jelenleg. A fontos, hogy tudjon (persze mobilhoz képest nézve) normális képet csinálni és a rendszersebesség legyen gyors (játszani nem igazán szoktam, csak héba-hóba). A G2-nél nagyon megszoktam a duplakoppos feloldást, hátsó gombokat stb., ezért is lenne jó a G4 nekem. Egy-két ismerőstől, akik rendelkeznek ilyen telefonnal azt hallottam, hogy eléggé merül nekik (persze ez is nyilván szubjektív, mi az, hogy 'eléggé').
Olvasgattam ezt a fórumot, itt is vegyes beszámolókat láttam. Ha egy erős használat alatt kibír 1 napot, vagy alig nyomkodva 2-t, az nekem már jó.
Ti mit ajánlanátok a fentiek fényében ?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!