Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz
sztothj #45650 üzenetére
Szerintem valami alkalmazás lehet a "ludas". Nem szeretnék gyári visszaállítást, túlságosan be van már lakva készülék.
pedig pont ezt ajánlottam volna mind3mótoknak, és nem backupból visszarakni, hanem playről mindent újratelepíteni (csak amit használsz), híváslista-üzenetek mehet backupból, viber üzenetet is lehet menteni felhőbe, nem veszik el semmi sztem...
nekem FaceLite volt ilyen, hogy sok frissítés után lelassult, nem indult el stb. majd töröltem az alkalmazás adatait és megjavult. sok szemét össze tud gyűlni idővel ami akadást okozhat, nem árt időnként takarítani...
meglehet próbálni smart cleaningben alkalmazások gyorsítótára törlést, vagy csökkentett üzemmódban indítani, ilyenkor csak gyári alkalmazások indulnak, és ki lehet deríteni hogy hardveresen vagy valami utólag felrakott szoftver a ludas...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest