- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Prosector #30716 üzenetére
Ha 'szanaszét" nyomkodtad előtte és kicsit meleg volt, vagy csak langyosnak érezted, akkor visszaveheti a töltést lassú töltésre simán. Ha "hidegen" is ugyanazt produkálja gyári adapterrel, gyári kábellel, akkor vissza.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Prosector #30719 üzenetére
Ja, hogy gépre dugtad... Hát ott lassú töltést is fogsz kapni, ugyanis a gyári töltő 1.8A-rel tölt, ennyit egyik USB sem kipréselni magából... Attól, hogy előző telefonjaid nem írták ki ugyanúgy "lassan" töltöttek.
Bizonyos mA szám alatt (meg nem mondom, hogy 800-900 mA körül talán) lassú töltésnek érzékel mindegy mivel töltöd. Ha 800 mA-es fali töltővel tudod tölteni, arra is azt fogja írni, hogy lassú töltés.
Kár, hogy az első hozzászólásodban nem utaltál rá, hogy gépre dugtad.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Aryon87
félisten
válasz Prosector #35235 üzenetére
Mivel fuggetlen, igy kulfoldi sim kartyat is tud kezelni
Nekem meg arra kellene biztos valasz, hogy ha twrp-n tolom fel a Fulmis oldalarol leszedett OTAs .zip fajlt, az gyalulassal megy fel, vagy megmarad minden? Nemnwipolnek meg egyeb.. Mert OTA-n nem jelez a telo hogy kijott az 5.2
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Fulár
senior tag
válasz Prosector #40067 üzenetére
Én ezzel a Kingrottal csináltam
https://data.hu/get/10593988/1__KingRoot4.5.6.apk
És itt a Rom:Itt válaszd ki az Európa régiót és azon belül a legrégebbi dátumozású Romot!(nekem 30C-vel simán ment a Root!)
Kdz-vel told föl a Romot aztán mehet a Root!Utána mehet fel Recovery és állandó Root.Vagy már alapból Rootolt Rom.Például Fulmics.
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
válasz Prosector #40075 üzenetére
Szerintem te is úgy jártál mint én. Amióta frissítették a szervizben a romot a telefonomon azóta nem tudok mást feltenni csak a legújabb v30c-t. Több gépen próbáltam, még a windowst is újraraktam ez miatt. Eddig vagy 100x cseréltem romot a telefonon most meg semmit nem lehet vele kezdeni. Csak a v30c megy rá fel.
Én arra gondolok hogy lezárták valahogy a szervizben. -
DonLaca@
senior tag
válasz Prosector #40106 üzenetére
Erre van szükséged. . SuperSu után telepítsd, közvetlenül reboot előtt.
-
swapout
tag
válasz Prosector #40404 üzenetére
Na de ha átrakom a belső memóriára, a telepítés előtt megcsinálom a wipe-okat az mindent letöröl a készülékről, ezáltal az oda másolt ROM zip fájlt is. Közben utána olvasgattam a dolgoknak és valami 21C ellenőrzésénél akad ki hibára. Nem lehet hogy a ROM flash-elése előtt a RADIO_D855_21C_Step-han.zip.-et kell beflash-elni??
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest