-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
Szubjektív vélemény:
Engem nemigazán győzött meg.. A hátlap átdolgozása jó lett mert a G2-n sokszor csúszik a kezem. A belső tárhelyem is mindig elég volt (bővíthetőség nekem nem szempont) és ezek szerint a felbontásra ment a zökkenőmentesség feláldozása.
A G2 baromi gyors és a benchmarkok sohasem érdekeltek mert a napi felhasználásban bizonyított eleget már (nem látom szükségességét a gyorsabb telefonnak) és a full HD felbontás is több mint elég továbbá képeket is szépeket lő.. A G2 akkuideje meg nagyon jó amit ahogy olvasok ennél a telefonnál már nem lehet elmondani. Nekem kicsit keserű a szám íze a teszt után..Szerk.: viszont most a Telekom jó áron dobálja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest