- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Szeretném visszaállítani a telómat az eredeti állapotba.Tud valaki olyan linket, ahonnan letölthetem a hivatalosan frissíthető szoftvert?
Köszi.
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Adva van egy gyári szoftverrel frissített lollis teló rootolva.
De szeretnék visszaállni a KK-ra,mert az jobban tetszett.
Az oldalon megtaláltam a kdz-s frissítést.
A kérdésem az lenne,hogy újrarakhatom-e,mivel még gyári garis a kicsike.
Milyen megoldása van a visszatérésnek,hogy esetleges gariztatásnál ne legyen gondom? -
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a telefonomat.Tudna valaki egy linket hozzá?
Lolli 5.0.2-höz.Köszi.
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy milyen programot kellene telepítenem a telóra,hogy az lg wifis bluray lejátszóm lássa a tartalmakat?A új smartshare progit nem ismeri fel.Elötte egy f6-osom volt,azon volt egy másik,korábbi verziójú smartshare azzal ment.
Tipp?
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen frissítettem lollira!Bár ne tettem volna!
Nem magával a rendszerrel van bajom,hanem azzal,hogy semmi alá nem tesz feliratot!
Az ikonok is elég puritánok.Sőt!Nekem nem is tetszenek.Van valami megoldás arra,hogy meglehessen változtatni?Letöltöttem pár témát,de semmit nem alakított át!
Nem írja ki az alkalmazásoknál,hogy mennyi területem foglalt és hogy mennyi van még üres.Erre megoldás?Köszi.
-
bubumaci74
tag
Ok!
A szoft frissítésnél ezt adja ki-va20a feb 11 2014.
Ez melyik op? -
bubumaci74
tag
Sziasztok!
A mai nappal beléptem a G2-esek sorába!
Csodaszép a készülék!
Az volna a kérdésem,hogy rootolhatom-e rögtön?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged