Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS frissítés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBC
tag
azért van egy fontos különbség g3 javára, g2-ben nincs microsd, g3-ban van.
-
DBC
tag
válasz
Corgan82 #59154 üzenetére
Ez igen,
feltettem, magyar nyelv fele magyar fele angol, ékezetes szövegek szétesve, ha angolra állítottam reboot után folyamatosan magyarra váltott eddig, utolsónál nem.
gapps itt
lollipop után picit lajhár effekt
szerk. illetve mindenhol ahol ékzetet használunk gyári appban szétesik a magyar szöveg, ronda.
-
DBC
tag
MIUI V6 elvileg percek/órák kérdése
-
DBC
tag
MIUI V6 pénteken érkezik elvileg, de KK rom lesz :/
-
DBC
tag
tud valaki részletes (akár angol) leírást hogyan kell downgradelni KK-ra? Csak néha kaptam el hibákat, hogy KK partíciót kell létrehozni stb, de egyben nem találom.
köszi!
-
DBC
tag
kicsit meredekebbre sikerült a tegnap este mint általában szokott, így rájöttem, részegen szeretem elejteni a telefonom.. kettő betonos volt legalább. hazafele boldog voltam, hogy nem tört be a kijelzője, majd párom mutatta, hogy csak alulról oldalra van repedés... 5 percig szidtam magam, hogy miért nem veszem elő a jó öreg motorola v3-at ilyenkor aztán kiderült, hogy az üvegfólia repedt meg csak
-
DBC
tag
válasz
Levi941127 #56614 üzenetére
hülye kérdés, ütöttél entert? simán megy a root.
-
DBC
tag
mit takar hogy open?
-
DBC
tag
másnak is van egy updater nevű appja? vodás app elvileg :/
hol lehet a gyökere? -
DBC
tag
Lolliban nincs alapból lehetőség energia profil létrehozására? gondolok itt arra hogy pl éjféltől reggel 6ig automatikusan kapcsolja ki a wifit, adatot, stb-t?
ha nincs, tudtok ilyen appot? -
DBC
tag
viszont ma megjött ez a tok, örök hálám annak aki nemrég linkelte, ugyan nem tudom mennyire véd, de nagyon jó a tapintása és olyan mintha 'meztelen' lenne a telefon
-
DBC
tag
válasz
tomika9988 #56432 üzenetére
root megvolt minden esetben, régebbi kk is megvolt towelroottal. autorec micsoda?
még adbd insecure is volt, úgy felrakta a .battal induló philz-t, de ugyanez, lg logó, valami fehér szöveg, fekete kép, laptop csilingel, hogy tárhely, force reset, minden régiben. -
DBC
tag
valaki plz egítsen, visszaraktam open eu kk-t, és nem enged semmiféle custom recovery-t telepíteni, ha telepít akkor is restart - sötét képernyő - force resetig jutok
-
DBC
tag
amióta visszaléptem kk-ra nem tudok se twrpt se philzt se cwmet feltenni, locked bootloader a gond ilyenkor?
-
DBC
tag
válasz
Ferenczi Áko #56334 üzenetére
akkor élt 30 percet a lolli
-
DBC
tag
egyébként simán vissza lehet váltani flash toolal + origi kdz-vel kitkatre?
-
DBC
tag
79%
szerk.: 95%
-
DBC
tag
azt hittem mindenki sikítozni fog hogy épp hol tart a telepítésben
szerk: én sikítozok, épp a backupnál járok, habár félek hogy 1 hét és bőgök a miuiért vissza
-
DBC
tag
itt lehet szavazni, hogy a miui v6 minél előbb jöjjön a G2-re, aki ráér pls szavazzon
-
DBC
tag
használt g3 simán van már 75-80 között, nem rongy állapotban, szóval a g3 jobbat zuhant így ránézésre
-
DBC
tag
válasz
Cilinder001 #54051 üzenetére
Simcity Buldit-nél 10-15 perc után rendesen forró a gomboknál
-
DBC
tag
válasz
Cilinder001 #54055 üzenetére
nagyon szépen szól, üti a 15ezres füleseket, viszont csak javaslat, ibuygou oldalán biztos nem hamisítványt kapsz, 2 hét mire ideér (most 3 mert újév van), és 4400 ft ugyanez.
-
DBC
tag
De jó lenne már egy kis MIUI V6
-
DBC
tag
hátlapot valahol lehet kapni botlban? mennyiért cserélik? árazás miatt kérdezem, van egy fóliás fehér hátlapom amit ki akarok rakni olx-re.
-
DBC
tag
Sziasztok!
Olyanról hallottatok már LG téren, hogy a szerviz IMEI alapján nézi, hogy van-e garancia a készülékre, és nem kér sem számlát sem garancialevelet?
-
DBC
tag
1 hét használat után kulcsmentes zsebben hordva már megkarcolódott a g2-m felső sarka hátul, illetve alul az oldala (gondoltam 1 hét amíg megjön a tok, addig nem lehet nagy baja, hát. )
még abszolút nem gondolkodom hátlap cserében de az ebay-es hátlapokról mi a véleményetek? gagyi utánzat? pl ez
hordja valaki amúgy tok nélkül közületek?
-
DBC
tag
sziasztok!
holnap jön meg a g2, új, érdeklődnék, hogy egyből nekiesek miui felpattintásának, mire figyeljek? firmware verzió számít? ha nem, akkor twrp- miui - kész? kell még külön mókolt baseband elforgatás probléma ellen?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest