- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
válasz
ferrari1 #8412 üzenetére
Hat,nem tudom:/ nekem ossze karcolta rendesen a hasonlo fajta tok,S3akat. Eltelik egy kis ido nezzetek mar meg h karcos e vagy sem. Ha nem lehet rendelek egyet. Egyebkent az meg a bajom vele h allul,fellul nm vedi annyira:/ Nekem mst ez a Sline gumi tok van,kurva jo de kurva csunya
az a bajom vele
nem ehez a csucskategorias gephez valo
egy spigen jo lenne meg de az 8rongy ugy h hazhoz hozzak.
Mas: Btelnel nem tudom mit neztek/irnak de ahogy en lattam,keresoben az oldalukon,130ezer pezo az 1ev gyartoi garis 16os:/ mst akkor h van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged