Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nfsman20
tag
válasz
FrankMonzano #44403 üzenetére
Én pl. a chrome-ot tiltottam le, mert a gyári viszi a flash-t... + páran panaszolták, hogy a háttérben néha tekeri tovább a dolgokat - tök feleslegesen. kilőttem így a chrome-ot, plusz pár gyári alkalmazást is (szociális élet meg ilyenek
) de abszolút semmit nem változott az üzemidő... vagy elhanyagolható mértékben csak. szóval szerintem, ha csak nem zavarnak az appok, akkor nem érsz el a letiltással semmit.
Más: sokan panaszkodnak a GPS problémára. Nem nézek hülyének senkit, félreértés ne essék, de felfedeztem egy (számomra) új dolgot. A beállítások>általános>hely>mód fülön belül 3 opcióban állítható a pozícionálás. Nálam alapesetben, ahogy feltoltam a legfrissebb szoftot, a 2. pont volt bejelölve, az akku kímélő mód. Itt maga a GPS modul nem aktív, csak cellainfók és wifi alapján próbál tájékozódni a ketyere. Ezzel szemben a 3. variáció használja a GPS-t, az 1. opció pedig mindezeket együtt, azaz wifi, mobilhálózat és GPS egyszerre. Így villámgyorsan fog jelet nálam.
Nem lehet, hogy 1-2 embernél csak ennyin múlik a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest