-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
igen, köszi. Most éppel azzal játszom, mert van itthon earpods (páromé). Play musicból indítottam el zenét, de alapból (semmi beállítás nélkül) ég és föld az earpods hanga Lg G2-vel és iPhone 5s-el.
Egyszerűen borzasztó minőségnek tűnik G2-vel az earpods, nem tudom miért.
Tény, hogy főként telefonálásra használnám, de néha hallgatnék vele zenét is, és sajnos nem szeretem ha a hangerőt telón kell szabályoznom, ha szükséges, de lehet próbaképp bevállalom egy kis időre, hátha megszokom.
Vagy játszok poweramp-al, hátha be tudom állítgatni, hogy szebben szóljon.
De így egyelőre úgy tűnik, hogy a gyári fülese szebben szól. Szóval nem tudom mit rontok el.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged