Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polas
csendes tag
válasz
apaszka #26541 üzenetére
Apaszka én veled vagyok és teljesen átérzem a problémáidat a telefonnal kapcsolatban.
Én is hasonló problémákkal küzdök mint te, amiket már korábban leírtam itt a fórumon.
Van egy-két fanatikus rajongó, akiknek érdekes módon minden klappol, szemben a nagy többséggel akiknek vannak nem elhanyagolható, (Főleg egy "Csúcskategóriától" elfogadhatatlan) problémáik.Sajnos be kell vallanom, hogy az 5.2" FHD kijelzőtől eltekintve, sokkal jobban megvoltam elégedve az előző Sony xperia S telómmal.
Nem véletlenűl esik a G2 ára ilyen drasztikusan, mert tele van hibákkal amit majd 2015-re kijavítanak.
Ha a multimédiás hanghibákat, videófelvételi hangminőséget és akadozást, stb. figyelmen kívül hagyjuk, attól még a hagyományos GSM telefonálás hangminősége is kritikán aluli, gyakran nem értik a vonal túloldalán, hogy mit mondtam, ami elég kellemetlen. Pedig ez alapjaiban véve egy TELEFON is, amit azért telefonálgatásra is használna az ember. Szóval ez így 2014-ben elég nagy bukta.
LG-nek nem flex kijelzőket (ami egyébként egy nagy hulladék), stb kellene futtatni, hanem Mindennapi életben JÓL használható készüléket kéne gyártaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest