- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
Összes beállítás - általános - csatornák - csatornakezelő - összes program szerkesztése - csatornaszámok (kék gomb).
-
Quentaro
tag
Amióta megjelent, szemezek vele, év végére TV vásárlást terveztem. Néztem, olvastam komolyabb teszteket is (és kevésbé komolyakat), egyre inkább megerősödött bennem, hogy ez kell nekem. Csak sajna magyar átlagbérből működő versenyzőként magas volt az árazás.
Valamelyik teszter mondta, hogy optimalizálják a gyártást, és a konkurencia is beindul, így lehet árcsökkenés.
Nos lett: Black Friday akcióban vettem 360e-ért, ami azt gondolom korrekt ár, és így nem volt fájdalmas.
A médialejátszóját szidták, mint a bokrot, ahogy látom fentebb is. De erre konzolt, vagy számítógépet használok (DLNA Server). Nekem az újdonságok is kelleni fognak (pl. 120 Hz VRR), szóval szerintem ez nagyon megérte!
(Persze legtöbb ember nem 2 évente vesz tévét, így akinek C9 van, az se bánkódjék, az is nagyon jó TV. Nálam egy 11 éves plazmát vált.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zelda Játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HTPC (házimozi PC) topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest