Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
Összes beállítás - általános - csatornák - csatornakezelő - összes program szerkesztése - csatornaszámok (kék gomb).
-
Quentaro
tag
Amióta megjelent, szemezek vele, év végére TV vásárlást terveztem. Néztem, olvastam komolyabb teszteket is (és kevésbé komolyakat), egyre inkább megerősödött bennem, hogy ez kell nekem. Csak sajna magyar átlagbérből működő versenyzőként magas volt az árazás.
Valamelyik teszter mondta, hogy optimalizálják a gyártást, és a konkurencia is beindul, így lehet árcsökkenés.
Nos lett: Black Friday akcióban vettem 360e-ért, ami azt gondolom korrekt ár, és így nem volt fájdalmas.
A médialejátszóját szidták, mint a bokrot, ahogy látom fentebb is. De erre konzolt, vagy számítógépet használok (DLNA Server). Nekem az újdonságok is kelleni fognak (pl. 120 Hz VRR), szóval szerintem ez nagyon megérte!
(Persze legtöbb ember nem 2 évente vesz tévét, így akinek C9 van, az se bánkódjék, az is nagyon jó TV. Nálam egy 11 éves plazmát vált.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- League of Legends
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest