- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtvtest csatornája által kiművelt vagyok
#118 Balika911 az LG fw minősége a CX egy éve alatt olyan gyatra volt, hogy kb minden használhatatlan róla, ami a neten van
kijavították, újraelrontották, kijavították de eromlott más, most épp majdnem minden jó, stb stb stb.
hogy a DV vs Freesync prem nem fér össze, azt a hdtvtest mutatta be konkrétan
neki van ilyen edid analizáló izéje is, TEHÁT hiteles
viszont pont ő is mondta, hogy a VRR megy..... amennyiben páros hét van és a fw épp páratlan verziószámú
(ez egyébként nem saját tapasztalat: én csak követtem szinte egy teljes éven át az LG ügyködését... mert C9-et akartam, amibe végül a freesync nem került be... noha gyakorlatban tud működni.... namindegy, a lényeg h én megvettem a tévét, felraktam a legujabb fw-t és próbálok tudomást se venni arról, hogy kb lutri, hogy jön-e a köv héten uj fw, ami vajon mit ront el. és a nagy kérdés, hogy amikor az LG abbahagyja a támogatást, akkor épp milyen fw-vel hagyja magára a tévét..... a ks7000-es samummal volt ezügyben borzalom tapasztalatom
szerencsére jött egy utolsó utáni utáni fw, de megijedtem.... )
-
Monngoose
aktív tag
A Sony és a Philips TV-kben még van DTS dekóder (az LG OLED-ekben a CX óta sajna nincs). A DTS-HDMA hang az alap DTS mag köré épül fel és a legtöbb lejátszó felismeri azt és ki tudja szedni a HDMA hangból. Az X950H belső lejátszóját nem ismerem, de a lehet hogy az is képes rá, így a sima DTS magot ki tudja küldeni optikán. A VLC tudja kezelni a 7.1-et, de hogy tovább tudja-e küldeni eArcon (érintetlenül), azt csak egy próba derítheti ki (ha igen, akkor az erősítőn DTS-HDMA fog megjelenni, ha DTS-t látsz akkor csak a mag ment át, ha PCM-et, akkor az már átkódolt hang).
A TV hangszóróján megszólaló hang az általad említett filmeknél nyilván átkódolt hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged