- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Illetve van tervem egy óriástölcsérhez is .
220 magas 70széles 90 mély alsó freki 16Hz!!
Ebbe 12" os driverek valók, általában párosan építik egymás mellé.
Illetve volt olyan aki a vetítővászon alá szerette volna "asztalnak"..Szobai körülményekre szerintem csak reflex kialakítás, de itt nagyon fontos a driverhez hangolt láda. Azzal le lehet menni akár 28Hzig is, illetve elvetemültek lejjebb is, de ott már kompromisszumokkal.
Illetve lehet "autós" szubból építkezni, ott nem ritka az f3=<20Hz es rezófreki se, de az nem zenére való, hanem falbontásra és had ne mondjam....
Szubnál szerintem fontoa, hogy precíz gyors hangja legyen ezt egy autós se tudja.Ja és egy logitech se megy le 20Hz ig, akkor se ha 12dB -t beemelsz neki, csak egy rezonancia lesz, meg huhogás, de nem zene egy jó adag torzulással fűszerezve
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest