-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz gombasm #4355 üzenetére
+1
Eléggé hasonlóan látjuk a dolgot.
Nyugodtan kommentelhetsz itt is, akár X600-zal kapcsolatban is, az a topik már úgy is halott. Ha EUI jellegű a probléma, vagy kérdés, akkor a megoldás is ugyanaz lesz.
Egyébként azt gondolom, hogy ilyen viták még beleférnek a topikba, amíg intelligens keretek között zajlik, addig nem is kezdek el kommenteket törölgetni, vagy moderációt kérni a modkerben. Kicsit összébb csiszolják a csapatot, valamint a véleménymegosztást én fontosnak érzem itt, hiszen erre való egy fórum.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
Csak még egy off a garihoz.
Nekem az első nem szolgáltatónál vett telom egy moto e volt. Szép volt jó volt fél után nem szólt a jack.
Na és itt jött a gari, kijöttek érte házhoz (csere telo nem volt), és 1 hónap után kiderült, hogy nem javítható.
Ezért visszakaptam az eredeti árat, ami addigra 50%ot esett.Nekem nagyon jól jött ebben az esetben a gari, mert ha postáznom kellett volna az eredeti vételárból lejött volna 10%.
Ebből lett egy meizu m2 már Kínából s köszöni jól van.
-
gorcsev27
tag
Kedves gombasm,
ezzel csak azt erősíted meg, hogy téged sem a kommentjeim tartalma izgat. Mert ha tárgyilagosan olvasnád, beláthatnád, hogy a garancia nem az én vesszőparipám. És észt sem osztottam, mert nem emlékszem olyasmire, hogy bárkit arra buzdítottam volna, hogy kövesse a példámat. Ami rólad kevésbé mondható el, mert pusztán az alapján kijelenteni, hogy a garancia teljesen felesleges dolog, hogy neked még nem volt rá szükséged, mi ha nem észosztás? Írd már ezt be azoknak, akiknek már csak itt a fórumon jól jött (volna) a gari akár kínai, akár itthoni vásárlás volt. Biztosan akadna közülük egy-kettő, aki sokkal sommásabban fogalmazná meg a véleményét, mint én.
-
gorcsev27
tag
válasz gombasm #4362 üzenetére
Én meg akkor megismétlem: NE NEKEM ÍRD EZT!
Én az utolsó szóig elhiszem a tapasztalataidat, mindaddig, amíg te sem vonod kétségbe az enyéimet.
Mellesleg én a tanácsadásig sem mentem el, pláne nem győzködtem senkit, hogy fogadja meg. Akiknek meg hasznos volt az információm, azok megkérdezték a részleteket privátban. -
VenczelG
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest