Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
az ötleted másnak is eszébe jutott, úgy hívják hogy ReactOS, és még fényévekre van a használható állapottól
azzal viszont egyetértek, hogy portoljanak minél több appot Linuxra. hál'istennek a játékok között is akad jópár ami Linuxon is megy natívan, bár ezek nagy része FPS (UT-k, moha, stb)
sokan vannak úgy a kérdéssel mint te, hogy dolgozni szeretnének (amit nagyságrendekkel jobban lehet Linux, mint Windows alatt - saját tapasztalatból tudom, mert mindkettővel éveket töltöttem) de X programhoz ragaszkodnak
ilyen esetben ha lenne Linuxos verzió, jó eséllyel legalább kipróbálnád, nem mondanád hogy "jó lenne de nem tudnék dolgozni alatta mert nem fut az XY"amúgy az nvidia driver telepítése emlékeim szerint kb. három kattintás Ubuntu alatt, sokkal egyszerűbb mint Windowson
MOD: amúgy az a legjobb, ha az ember csóró, mint én
így pl. eleve kiesett a 3DS Max, a PhotoShop, mivel iszonyat drágák, nincs félmillám-egymillám csak a szoftverekre. helyette használok Blendert és Gimpet, ezek ingyen vannak, és jók is, arról nem beszélve hogy gyakorlatilag mindenféle platformra léteznek, Windowstól a Linuxon és OSX-en át az IRIX-ig, szóval ha netán OS-t/architektúrát akarok váltani, nem lesz visszatartó erő a szoftverhez kötöttség
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest