Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
szerintem inkább megszokás kérdése
anyám pl. most jár egy számtech-tanfolyásra (közalmazottként ingyen megy)
aztán hazajött, és próbálta megcsinálni OpenOffice-on az MSOffice-os dolgokat, aztán panaszkodott hogy milyen szar az OpenOffice, mert ez sincs benne, meg azt sem tudja (pl. az oldalformátumot itt "meglepő módon" a formátum menüben kell beállítani, ellentétben az msoffice-szal, ugye...)
miután megmutattam neki hogy ugyanazok itt is megvannak, csak esetleg máshol, meg máshogy hívják, örömmel nekiesett, pont hétvégén kreált egy egész mutatós prezentációt OO-ban.
de ha én nem mutatom meg neki a dolgokat, meg nem verem a fejébe hogy "jobbklikk, jobbklikk, jobbklikk" akkor most mesélné mindenkinek hogy milyen szar az OO, mert semmit nem tud a wordhöz meg powerpointhoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- E-roller topik
- Autóhifi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest