- Azonnali informatikai kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Híváskezelés: amit csak a Samsung telók tudnak: hívásfogadás a fizikai home gombbal. Csukott szemmel, kesztyűben stb.
Amit Ti is ismertek még a wave-ről: kontakt listában, sms-nél a néven jobbra húzom az ujjam: tárcsáz, balra húzom: sms.
Hívás blokkolás üzemmód: nagyon egyszerű beállítani, a státuszbáron gyorsgombbal ki-be tudom kapcsolni. Ez konkrétan a miui-ban olyan komplikáltan van megoldva, hogy alig tudtam beállítani.
Ha aktív a hívásszűrés, vagy némán van a telefonom, és a zsebemben van, minden nem fogadott hívás után rezzen egyet, akkor is, ha nincs beállítva rezgés (sosem használom, nem szeretem), viszont ezzel nagyon sokszor sikerült már fontos hívást NEM elmulasztanom.Ezek tetejébe nekem pont tetszik az egész tw kinézete, a vidám színek a tw alkalmazásokban, a csiricsáré ikonok. Ebből a szempontból a miui is bejött.
Most ezek jutottak eszembe, majd írok még, ha jön valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Nintendo Switch 2
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TP-LINK routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest