- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Nem akarok hitvitát nyitni...
Ha a bármelyiket nem hivatalos itthoni forrásból veszed, akkor olcsóbb - nem?
Kíváncsi lennék hányan használtatok ilyen gépet... mert addig miről vitatkozunk?
Nekem van volt APPLE notim is... és YOGA-m is! Mind a kettő jó - másért...
Amúgy felraktam a YOGA-ra is az OSX-et... de inkább maradtam a Win10-nél. -
-
Szerintem a komoly üzleti gépek (nem MWS-ek, az valami külön állatfaj) testesítik meg a "referencia notebook" fogalmát, nem a MBP.
Azoknak a dolgoknak a nagy része amit felsoroltál már elérhető Wintelen is, az meg, hogy az OSX pozitívum-e azt a felhasználás területe és a felhasználó szokásai-beidegződése döntik el. Egyedül az Iris a MBP kizárólagos privilégiuma, de az sem a tervezés hanem a mögötte álló pénztömeg érdeme.Üdv, pengwin
-
mightymo3
tag
Mutass egy Macbook Retina Pro-t irisszel 450 ezerért és veszek kettőt...
A Yoga 900 nem hajlik, érintős amit mondjuk Fullhdban kényelmes használni, de attól eltekintve egy full 13colos tabunk is van amit ágyba vihetek és fordított V alakban lerakom és filmezek rajta. Stb stb.Szabonagyur: Miért olvadna le, most is hasonló gépem van csak elfogyott az ereje és követném az aktuális számítástechnikát. De nem gyártanak ilyet, nem tudom miért, kis kompakt játékos(fullhd) média gépet szeretnék, 13-14 coll körül(1,6kg-2kg) , ami érintős és átfordítható legyen, Ehhez géphez sem kellene sok mindent pakolni csak egy 950M és felőlem lehet vastagabb, szerintem nem kérek sokat ennyi gyártótól csak horogra akad valami 2016 év végére!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest