- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Chris
tag
Nem tudom, hogy a premium resellerek miért nem hivatalos források, de mind1 is. A hackintosh-ról meg annyit, hogy csak olyan gépen megy jól, ami ugyan olyan hardvereket használ, mint az apple, mert ami nem olyan hw, ahhoz nincs kernel extension (kext fájl). Ezért nehéz notebook-on használható formára hozni, mert ott nem cserélhetők az alkatrészek.
-
-
#Chris
tag
Ha épp a win fut, akkor általában dolgoznak rajta, asztalnál, monitorral, billentyűzet és egérrel nyilván töltőről (nálam legalábbis ez lenne a helyzet). Szóval nem hiszem, hogy gond. Mellesleg nem véletlen szokták mondani, hogy a legjobb windows-os notebook a macbook
Ja és akkor 470k a legolcsóbb, ha közvetlen az apple-től veszed. Egyébként 470k-ért már 8/256-ost kapsz.
-
#Chris
tag
...meg a zsanér, a nem hajló ház, az iris, pci-e ssd + az osx lehetősége (hackintosh nem alternatíva, mert csak szenvedés van vele) Jelenleg azért még mindig a macbook a referencia notebook, és ugyan annyiért adni, mint azt.... Az asus-nak legalább volt annyi esze, hogy a zenbook-ot olcsóbban adja.
-
#Chris
tag
Szerintem 50-100k-val túl van árazva. Ja vastagabb, de legalább nem hajlik és nem érintős, mert amúgy se használná senki. Nekem is volt érintős notebook, nagyon kevésszer érintgettem, de több ismerősöm is mondja, hogy érintős, de minek... Ja meg a macbook extrái sincsenek benne.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest