-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
ZoleeWolf #8528 üzenetére
Nem szoktam jáccani...
Most már föl lehwtne dobni egy mâaik romot is, 5.8.1 vagy lineageOS 7.1.1...??
Melyik az ajánlottabb??
Sok + dolog van ebbe a romba, de igazán nem sokra van belőle szüksègem...
Règebben "romolgattam" èn is de beleutam mert mindegyikbe volt valami bug... Nem sokkal voltak roszabbak mint a gyári...
Tudom már hogy miért hagytam abba...
Ebbe is vannak hibák... Talán Xiaomi Miui legjobb rendszer amit eddig használtam...
-
Blizzardking
őstag
válasz
ZoleeWolf #8474 üzenetére
Megnéztem a kedvedért, a mostani 5.8.1-ben, fényerőt is és időt is (max 35mp) lehet állítani.
kk831228 - az 5.8.1 a fentieknél annyival tud többet, hogy működik a gyors 2 utolsó alkalmazás váltás*, osztott képernyős multitasking mód (ez lehet hogy az 5.7-esben is működik, csak nem mertem beleírni mert nem voltam benne biztos), az értesítési sávon történő azonnali válaszolás az adott app megnyitása nélkül. És elvileg fejlettebb energiagazdálkodás, bár én ezt nem vettem észre. Gyorsabban is bootol (sokkal).
Cserébe nem lehet mindkét kártyához külön csengőhangot rendelni
* ez a funkció - rá lehet programozni egy gombra, hogy pl 2 koppintásra beadja cserélgeti a 2 utolsó appot - az 5.7-esben (Marshmallow alapú) működött, az 5.8.0-ásban (Nougat alapú) nem, és az 5.8.1-ben megint igen. Azért emelem ki, mert nagyon megkönnyíti a munkát, szerintem sokkal hasznosabb mint az osztott képernyő, amitől hanyatt kötelező vágódnunk.
-
Blizzardking
őstag
válasz
ZoleeWolf #8467 üzenetére
Ez működik rendesen. Semmivel nem jobb mint az 5.7.4-es, csak már nem akarom visszarakni lustaságból. Ha bármi miatt piszkálásra kényszerülök, akkor én is az 5.7.4-est fogom feltenni. Szerintem erre a telóra az a legjobb rom, utána szorosan az előbb linkelt Nugátos.
TedThomas - annak úgy kell működnie. Ha elengeged a gombot, nem azonnal kezd tölteni, hanem 2-3 mp után, ezalatt kell gyorsan megnyomni a downloadot. Tehát megvárod hogy megjelenjen, gyorsan elengeded a gombot és rányomsz a downloadra. Jazzdobosok előnyben.
Azt nem tudom melyik a legjobb CM, én anno CM13-asból használtam egy nagyon jót. Azóta ráfeküdtek a 14-es verzióra, de a tapasztalatok alapján akkuidőben elég harmatos. Viszont ez a ResurrectionRemix amiről itt diskurálunk ez kib...tt jó. Ma pl úgy volt 4 óra kijelzőidőm, hogy volt benne 30% mikor töltőre raktam, 2 óra 15p navigálás, és 1h10p telefonálás, ebből kb vél óra voip. Navigálás nélkül 5,5-6h reális.
-
Blizzardking
őstag
válasz
ZoleeWolf #8219 üzenetére
Szép. Nekem CM-nál fel se tűnt. Nekem a céges+netes kártya az egyesben van, a privát meg a kettesben. Azon csak arra kell a net, ha valami miatt a cégessel gixer van.
Melyik CM 13-asod van? Mikori?Sir Riccio - CM topikban volt egy build ami ezt csinálta, akkoriban mindenki visszarakta az eggyel korábbit. Utána azt hiszem javították. Pont ez volt, hogy látta a mű hódokat, de nem adott fixet soha.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
ZoleeWolf #7109 üzenetére
Sikerült megoldanom a dolgot, megosztom veletek hátha másnak is segítség lesz majd egyszer.
Úgy tűnik, hogy a titanium alapból külső SD kártyára szeretne menteni, na az ennél a telónál ugyebár nincsen. Bár alapból az emulált sd-re készít egy könytárat, de azt az említett hibával nem tudja használni(legalább is nálam nem ment).
Végül a "Biztonsági mentés mappájának helye" részen a tároló szolgáltatót módosítottam, kiválasztva a bekarikázott rész, ott már a teló tárhelyén kiválaszthattam a mentés helyét, amit már tud használni mentésre a progi. -
-
Blizzardking
őstag
válasz
ZoleeWolf #7106 üzenetére
Valószínűleg az történt, hogy egy hibás telepítésnél bent maradt valami maradvány a titanium backupból. Ilyen esetben az a megoldás, hogy az sdcard/android/data alatt, illetve root képes fájlböngészővel a root/data/data alatt rá kell keresni arra hogy com.keramidas.TitaniumBackup és manuálisan törölni.
Utána simán fel tudod telepíteni. -
Luissimo
veterán
válasz
ZoleeWolf #2769 üzenetére
Szia,
Én ilye pent használok
símán megy vele a teló, de az enyém megrootolt és a StickMount is fennvan.Sajnos ellenpróbát nemtudok neked tenni, hogy anélkül is látná-e, mert nemvagyok hajlandó ezért leszedni a progit.
Mindenesetre így, OTG kábel nélkól símán látja a 64 gigás pendrive-ot, mint külső tárolót és zenét, filmet mindet eszik róla. -
Luissimo
veterán
válasz
ZoleeWolf #1636 üzenetére
szépjóreggelt a balatonból
a reggeli kávézgatás közben megjavult a látásom
köszi, jó hogy megvilágosítottál, csodálkoztam volna is, hogy hogylehet ennyire snassz.
Ooops, valóban , igazad van, az a mikroszkopikus méretű fekete piszokfolt az valóban tartalmaz egy kis számot, de ember legyen a talpán, aki látja jól, az én szememmel nemsikerült beazonosítani, próbáltam a mellette lévő i betűs ikonra rányomva kideríteni, de abból nemlehet megtudni.szemüveggel már kibohoztam.
Egyébként azért annyi userfrendli dolgot belevihetnének, hogy ugyanugy két különböző színű ikonnal jelölje a két kártyát, mint amikor a hívásnál felajánlja és rákérdez, egyik kék, a másik narancssárga színűként van feltüntetve.
mennyivel informatívabb lenne, csak valajóhol át kellene billenteni egy bitet a gépházban.Az egyébként hol lehetne beállítani, hogy a Play Zene ne lássa a zenék között az összes rögzített beszélgetésemet, csak a zenék legyenek a mappában/listában. Van valami trükkje ennek ?
kösz,
Lui
-
Demonlaci2
tag
válasz
ZoleeWolf #942 üzenetére
Én is így jártam a múltkori frissítéskor. Beadtam a szervizbe, majd pár nap múlva vettem egy másik ugyanilyen telefont.Meg kellett volna várni a frissítést egészen az újraindulásig. De van megoldás, olvass vissza két oldalt. Ha hamarabb tudom a megoldást nem adom a szervizbe, ma két hete és még semmi, még jó hogy van tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest