- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen laptop beszerzésében járok el, azonban a Laptopszalon.hu munkatársai (akik elvileg a hivatalos képviselet) nem tudtak segíteni.
Szóval leírnám, amit nekik is írtam:
Alábbi konfigurációval rendelkező notebookra kérnék ajánlatot:
Alapmodell: ThinkPad X1 Yoga ( [link] )
A fenti linkből kiindulva:
CPU: Intel® Core™ i7 vPro™ ( [link] )
RAM: legalább 16GB (bár úgy néz ki, ez a max)
Kijelző: OLED
Háttértár: legalább 500GB PCIe NVMe SSD
WWAN :
Sierra Wireless EM7455 Qualcomm vagy Snapdragon X7 LTE-A vagy Huawei ME906s LTE (mind a három fajtára kérek ajánlatot)Bárki, bármilyen segítséget tudna adni a témában, annak hálás lennék!
Előre is köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
#Chris
tag
válasz WhiteWalker #14 üzenetére
Thinkpadekhez képest olcsó a macbook. Szvsz jobbak is... minden téren...
-
Lacok
őstag
Végre OLED paneles notebook.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
mandarino
csendes tag
válasz WhiteWalker #14 üzenetére
Yoga eddig is nagyon jó volt.
-
WhiteWalker
nagyúr
A kedvencem ilyenkor, hogy a macbook milyen drága...lol
-
k0zi
csendes tag
Sajnos a Thinkpad széria fikázása jogos. X41, T410i, T430 és még egy pár notit használtam. Folyamatos minőségromlás érzékelhető, de igazán a jelenlegi Yoga 14-nél érzem a mélyrepülést.
Ez kb 2-3. hónapban már megjárta a szervízt. Úgy volt összerakva, hogy a tápkábel befeszült a burkolat és a rollcage maradványai közé, emiatt elvetemedett és kifényesedett az alsó burkolat. A gumi tappancsokat már újra kellett ragasztanom szinte mindet, amit nem, azt elhagytam, de csavar takarót nem ragaszt oda az ember.
A yoga pánt tényleg jó cucc, csak a sok ki be nyitogatástól elkezdett elválni az alsó burkulat a felsőrésztől. A fülhallgató-mikrofon bemenet írtózatosan zajos (csak akkor használom amikor nagyon muszály, mert amikor nincs semmi hang akkor is iszonyú mennyiségű zajt szed össze, amitől a legbékésebb ember is ámokfutást rendezne. Másik "vicces" dolog hogy a jackdugó mellett elindult egy "rianás" az alsó burkolaton, egyszer majd csak kettétörik. A monitor melletti illesztés eltört/elengedett.
Az egész gép puha felületen (ölben) iszonyúan hajlik, vetemedik, recseg-ropog. És mindezt potom 1300 euróért. Kb ugyanúgy szállítom, használom mint a fent jelzett darabokat, de azok még több leejtés után is jobb kondícióban vannak mint ez a gép, amit egyszer nem ejtettem el.
k0zi
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #4 üzenetére
azért a helyzet nem ilyen egyszerű. nekem must have lenne egy carbon bármikor, mióta háttérvilágítás van a bill-en. otthonra, cipelni, munkába.
de hát... megmutassam az orrrrrmányát is?
mondjuk biztos jó ez a tablet verzió is... valamire.[ Szerkesztve ]
-
-
flamich76
tag
Ezen is ilyen gagyi papírvékony plexilap van a kijelző előtt, mint a thinkpad yoga 260-nál?
A kijelzőt hajtogatva attól fél az ember, hogy ahogy ellentart az ujjaival beszakad a kijelző hátlapja. -
rudi
nagyúr
Kérdezgettem én is sokat a cégek képviselőit, hogy miért jó egy vállalatban a 2in1 vagy a tablet. A Fujitsu pc üzletágának egyik vezetője az mondta, hogy ő azért használ 2in1 gépet mert rengeteget ad elő, és ott marha jól jön, hogy interaktívan bele tud nyúlni előadás közben a diákba. A Lenovo felől meg olyan infó jött, hogy például a terepen és irodában is dolgozó biztosítási ügynökök körében keresettek a tabletté hajtogatott gépek, illetve olyan területeken, ahol az ajánlatot, katalógust meg kell mutatni az ügyfélnek. Én például látszerészetben használok arra Core i5-ös, 12,5 colos tabletet, hogy többnyire a napi PC-m (könnyebb hazahordani mint bármilyen notebookot és dokkolható), de alkalmanként kiviszem a kuncsaftokhoz is katalógust mutatni. Illetve amikor majd látásélességet fogunk vizsgálni, akkor majd erre írom fel tollal a kimért dioptriát és a páciens adatait.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
#Chris
tag
A rajzoláson kívül a többihez nem értem miért kellene össze-vissza hajtogatni, mert sátrat csinálni belőle... Ez tipikusan az a marketing, hogy semmire nem jó a funkció, de valami hülyeséget kitaláltak rá.
(Nem mellesleg aranyárban adják. Drágább, mint egy Macbook...) -
rudi
nagyúr
Van ThinkPad Yoga 260, amit korábban ThinkPad Yoga 12-nek hívtak. Korábban volt ThinkPad Yoga 11e Celeron N2920-szal. Aztán érdekes még a Yoga 700 11,6 colon, és szerintem a 3:2 oldalarányú 12,5 colos Miix 700 tabletek között is vannak érdekesek, sőt van 12 colos ThinkPad X1 tablet is.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
Miért, talán nem így van?
Az, hogy nem úgy tekeredik ki a kijelző, mint a korábbi Tablet verziókba, az még talán rendben is van, bár szerintem nagyon gány hogy a billentyűzetre fexik fel a gép tablet módba, attól függetlenül, hogy a gombok "behúzódnak"
De egy ilyesmiből esetleg nem lehetne csinálni kisebb, 12,1 colos gépet?
Jelenleg egy 12,5-es Thinkpad X220T-t használok, de tablet módban ez is már-már túl nagy, egy 14-es monstrum, mert tabletben a 14 col már bőven monstrum, elég nehézkesen használható mrá számomra -
törölt tag
3, 2, 1, és kezdődhet a szokásos ez a thinkpad már nem az a thinkpad, a lenovo gyíkká változtatta, és nem múlt el, valamint mire jó az ilyen megoldás, mindenki sikítva menekül tőle, egyébként is, minek ilyen vékony, a régire simán ráállhattam, hogy elérjem a felső polcot, ja gépelni sem lehet rajta....
mit hagytam ki? fényes képernyő, túl nagy felbontás?[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Ezt az OLED dolgot nem kapkodták el, már azt hittem ilyenkorra fogok venni egy 2-3 éves OLEDes használt Thinkpadot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Eladó Lenovo G770 17.3" notebook
- Laptop táska 13-14"
- Konfiguráld szabadon DELL Latitude 5490 i5-8350u 5495 Ryzen 5 PRO FHD vil. HU bill. újszerű!
- Újszerű DELL Latitude 5590 FHD IPS 15.6 gyári magyar billentyű világító i5-8250u Windows 10/11
- Lenovo T61 T400-T470s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest