Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Mondjuk úgy hogy erősen kímélő. Ezért is írtam hogy no offense, remélem nem bántottalak meg.
Én mire beérek kocsival a melóhelyre kb 27-en hívnak és 15 üzenetet meg chatet kapok.
És ha üresjárat van, folyton b@sztatom, játszom, netezek, zenét hallgatok rajta. A screen ontime 10% fölött van általában. Van hogy egy hosszabb autókázás alatt 40-50 perc folyamatos telefonálás van, bluetooth-os.
Használok helyfüggő értesítést, ehhez folyamatosan tudnia kell hol vagyok. Tehát kb pont az ellentéte a Tiédnek. Ja, aktív háttér, csillivilli launcher természetesenVlevi - a mobilnetre vannak appok, olyat én is használok (én az Internet Commandert, de van kismillió), hogy beállítható időközönként rövid ideig bekapcsolja a mobilnetet. Így ha jön valami viber vagy gtalk üzeneted azt pár perc csúszással megkapod, és a net óránként 4-5 percig megy max. A wifit is tudja kezelni, és beállítható csúcsidő mikor folyamatosan fent van a neten, és pihi mikor nem szabályozza a funkciókat.
Feltettem egy appot ami az órajeleket nézi, illetve bele is tud avatkozni. Az látszik, hogy szépen szabályozza, csak keveset megy maxon. Ha visszaveszem max 400MHz-re, akkor se lassul le jelentősen, főleg ha valaki nem a látványra gyúr. Képzeld akkor mennyit bírna ha nem 1200-on menne
Ja a halacskás hátterem tök szaggatásmentes 400-on.Tibi-d - de éjszaka hogy oldod meg? Vagy este töltőre rakod és még elalvás előtt leszeded?
Kéne valami ami kikapcsolja a töltést ha feltöltődött. Hátha jót tesz az aksinak. -
vlevi
nagyúr
Én is nagyjából így használom.
És még, amit hozzá kell tenni, hogy sokat javít az akku időn, ha a helymegosztás teljes kikapcsolása mellett a 3G hálózatokat is hanyagolja az ember. Persze, aki mobilneten netezik, annak ez utóbbi nem opció, mert 2G-n marha lassú, de ha csak wifi van, akkor majdnem felesleges a 3G.
Hasonló használattal, mint nálad, az én telóm most majdnem 5 nap után még 37% maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest