Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
Én mondjuk még csak fél éve nyúzom, de nálam egyetlen probléma sem jött elő amiket itt írtak róla. Kijelzőérzéketlenség és társai. Nem hiszem el, hogy pont én lennék ekkora mázlista? Vagy lehet, hogy csak alacsonyak az igényeim? Elképzelhető, hogy néha a duplakoppra nem oldotta fel a kijelzőt, de akkor ott ott van a bekapcsoló gomb. Különösebben nem zavar, működés alatt meg nem nagyon tapasztaltam, hogy nem érzékelné a kijelző a tapizást. Ez a kijelzőhullámosság meg ne már??????
Most komolyan van aki ilyeneket figyel, hogy milyen a kijelző, ha végighúzza rajta az ujját. Én is napi szinten használom 2-3 órát a telcsit, de ilyen nüansznyi apróságokra sosem figyeltem. Működik, és kész.
Nem simogatom órákat a kijelzőt, hogy hullámos-e? De most egyébként már csak azért is megnéztem, és semmi hullámosságot nem éreztem. Ehhez valami műszerész újjnak kell lenni. Ez kb. olyan mint amikor valaki azt mondja, hogy 5"-os kijelzőn neki szembetűnő a különbség a HD, és a FULLHD között. Ezt sem tudom elhinni. De végül is mindegy. Van aki ilyen apró, piszlicsáré dolgokra is figyel. Mindenkinek szíve joga, csak szerintem ezeket nem kéne olyan nagy hibának felnagyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Star Trek
- Kés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával